Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Memorialul Elemer Tordai: CSU Sibiu se califică în finală, după ce o învinge şi pe BC Mureş

Memorialul Elemer Tordai: CSU Sibiu se califică în finală, după ce o învinge şi pe BC Mureş

CSU Sibiu a câştigat şi a doua partidă din cadrul Memorialului Elemer Tordai. Trupa lui Dan Fleşeriu s-a impus cu scorul de 79 la 61, împotriva celor de la BC Mureş.

“Am avut o apărare ceva mai bună, ceea ce ne-a adus şi acest rezultat. Trebuie să ţinem însă cont că Târgu Mureş a avut două absenţe notabile în echipă. A fost mult mai bine decât ieri, dar mai avem foarte mult de progresat. Să sperăm că vom şi reuşi”, a declarat Dan Fleşeriu, la finalul meciului.

Tot astăzi s-a mai jucat şi CSM U Oradea –  BCM U Piteşti, meci încheiat cu scorul de 82-91.

Mâine se vor juca partidele BC Mureș Tg. Mureș – Dinamo București, ora 17,00 CSM CSU Oradea – SCM U Craiova, ora 19,00.

CSU Sibiu va juca finala turneului contra celor de la BCM U Piteşti, duminică, 28 august, de la ora 14:00. Tot în aceeaşi zi vor avea loc şi meciurile pentru locurile 5-6 şi 3-4, începând cu ora 10:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus