Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ponta: În Italia nimeni nu a ieşit a doua zi după cutremur să spună ”Corupţia ucide” şi nici să ceară schimbarea Guvernului

Ponta: În Italia nimeni nu a ieşit a doua zi după cutremur să spună ”Corupţia ucide” şi nici să ceară schimbarea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta transmite pe Facebook condoleanţe pentru victimele cutremurului din Italia spunând că a întârziat cu acest mesaj şi pentru a vedea cum se poziţionează oamenii politici italieni, el exprimându-şi bucuria că niciunul nu a încercat să folosească moartea oamenilor pentru un interes politic, niciunul nu a ieşit a două zi să spună "Corupţia ucide", deşi ceva corupţie au şi ei, şi nimeni nu a sărit imediat să ceară schimbarea Guvernului, notează News.ro

”Vreau să îmi exprim solidaritatea cu poporul italian şi să prezint condoleanţe tuturor familiilor victimelor-români, italieni şi de alte naţionalităţi sau origini! Dumnezeu să fie alături de cei loviţi de această tragedie!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

El menţionează că a întârziat câteva zile cu acest mesaj din două motive.

”Din păcate ceea ce a părut iniţial un cutremur cu efecte reduse se dovedeşte pe zi ce trece o mare tragedie-numărul victimelor ( inclusiv români) creşte din păcate fără oprire / ieri a fost zi de doliu naţional în Italia în condiţiile în care sunt identificate alte şi alte persoane afectate”, arată Ponta.

”Am vrut să văd din presă italiană cum se poziţionează oamenii politici faţă de această tragedie ( ştiut fiind că noi românii semănăm deseori cu fraţii noştri din Peninsulă )-şi m-am bucurat ( pentru Italia) să văd că niciunul nu a încercat să folosească moartea oamenilor pentru un interes politic / niciunul nu a ieşit a doua zi să spună «Corupţia ucide» ( deşi ceva corupţie au şi ei în ţara lor minunată) / nimeni nu a sărit imediat să ceară schimbarea Guvernului! Solidaritate şi suferinţa-fără a folosi tragediile pentru politică/ un exemplu important din partea Italiei”, scrie Ponta, referindu-se la motivele pentru care a întârziat cu mesajul său.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Victor Ponta

Vizualizari: 2745

Comentarii

12 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, Dvs ca de fiecare data, aveți perfecta dreptate dar, cum ar putea influența acest lucru, reintroducerea mocăniței pe ruta Sibiu-Agnita spre exemplu ?...
Raspunde

...

Acum 7 ani

Iar vorbești în somn?!
Raspunde

...

Acum 7 ani

Vorbiți și voi să vă aflați în treabă! ponta aplecat, dar corupția e în floare! De procesul dlui Johannis și de jocul lui de-a vacanța , ce spuneți?
Raspunde

hop

Acum 7 ani

ce ghiniion pe neamul asta doar smecheri,hotti,ticalosi conduc taara asta,unde-s patriotii??????????????///
Raspunde

Iulian

Acum 7 ani

Cum poți compara Victor Viorel Ponta incidentul din Colectiv cu cutremurul din Italia?Asta denotă faptul că a fost cea mai mare greșeală numirea ta în funcția de prim-ministru!!!!!!
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Omul nu (mai) are simtul ridicolului. Coenteaza si el ca t)z)ata in piata la taraba.
Raspunde

xxx

Acum 7 ani

acest imbecil nu sia dat demisia din cauza accidentului dela colectiv acest imbecil atita pregatire are si prosteste populatia. el sia dat seama in ce nenorocire a adus tara in cei 4-ani din cauza aia sia dat demisia.
Raspunde

Solomon

Acum 7 ani

Acest individ josnic ne convinge cu fiecare ocazie ca este un idiot incurabil fara nici o posibilitate de lecuire!Pentru ce trebuiau sa protesteze?Pentru ca guvernul nu a prevazut data si ora cutremurului?Sau pentru ca stramosii sinistratilor de astazi au construit acum zeci de ani case in zonele greu calamitate acum?Ca pentru lucrarile facute necorespunzator autoritatile au demarat deja primele masuri!
Raspunde

.gigi contra

Acum 7 ani

Vorbiți și voi să vă aflați în treabă! ponta aplecat, dar corupția e în floare! De procesul dlui Johannis și de jocul lui de-a vacanța , ce spuneți?
Raspunde

Cititescu

Acum 7 ani

Victor Ponta a fost lansat in politica pentru calitatile pe care dom' profesor Adrian Nastase i le-a remarcat: superficial, arogant, mincinos, arivist, usor de manipulat. Dupa ce Nastase a cazut, Ponta s-a luat nasul la purtare si s-a crezut mai destept decat este, facand gafa dupa gafa - cea relatata mai sus e un alt exemplu. Amandoi s-au facut de rusine, dar au inca suficient tupeu.
Raspunde

sdfg

Acum 7 ani

Are dreptate . Un oras care era mai aproape de centrul seismului nu a patit mai nimic. Acesta chiar a folosit banii pt consolidarea cladirilor pt acestea. In schimb in oraselul in care s-au daramat toate casele nu au facut consolidari ale caselor. Au furat banii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus