Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Doi copii pe-o bicicletă loviți de o mașină. Nu au oprit la stop

Doi copii pe-o bicicletă loviți de o mașină. Nu au oprit la stop

Doi frați, de 10 ani și opt ani au fost loviți de o mașină ieri în Poplaca, după ce nu au oprit la semnul de stop afla la intersecția străzilor V. Alecsandri și strada Principală.

Fetița de 10 ani care îl ducea pe bicicletă și pe fratele ei mai mic nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Stop”, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar și a intrat în coliziune cu acesta, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Din fericire, copiii nu au fost răniți grav, deși nu purtau niciun fel de echipamente de protecție.

Conducătorul auto, un sibian în vârstă de 28 de ani, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii rutieri continuă cercetările.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2709

Comentarii

3 comentarii

abc

Acum 7 ani

Cata inconstienta din partea parintilor sa isi lase copiii atat de mici sa circule singuri pe drumurile publice, cu siguranta si fara vreun echipamemt de protectie... La fel ca si copiii transportati in autovehicule fara nici un fel de sistem de siguranta... Nici centuri, nici scaune special concepute pt ei.... Oare cand va incepe politia sa dea amenzi pt asa ceva?
Raspunde

anonim

Acum 7 ani

Parintii unde erau? Eu stiu ca cel putin pana la 14 ani nu ai voie cu bicicleta pe drum.
Raspunde

gigea

Acum 7 ani

La sb copiii sunt complet nesupravegheati, umbla cu bicicletele fara parinti, grupuri grupuri, si fara nici un fel de echipamente de protectie. Vezi drumul catre poplaca, vezi pista de biciclete etc Pista de biciclete e f ingusta, iar cand merg in grup, se intampla accidente...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus