Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Top trei cele mai vândute cărți în Sibiu. Prețuri de la 10 la 300 de lei

Top trei cele mai vândute cărți în Sibiu. Prețuri de la 10 la 300 de lei

În cazul în care mai vreți, din când în când, să cumpărați o carte, să știți că încă se mai vând, și se vând bine. Habitus și Humanitas sunt cele mai cunoscute librării din Sibiu în care puteți găsi cărți de beletristică, de dezvoltare personală și albume de artă, fotografie sau film. Mai nou, cele două și-au dezvoltat foarte mult și sectorul dedicat copiilor, unde puteți  găsi cărți pentru cei mici, dar și jucării. Cele mai ,,râvnite” titluri ale momentului țin de domeniul istoriei.

Top trei Habitus 1. Istoria Transilvaniei de Ioan Aurel Pop -34 lei 2. O scurtă istorie ilustrată a României de Neagu Djuvara -40 lei 3. Fluturi vol 3 de Irina Binder -30 lei

Top trei Humanitas 1. 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara -44 lei 2.Strania istorie a comunismului de Lucian Boia -22 lei 3. Nebunia de a gâdi cu mintea ta de Gabriel Liiceanu -30 lei

IMG-20160902-WA0001

Cine cumpără Cei care achiziționează o carte sunt în general persoane trecute de prima tinerețe, dar se observă și o reîntoarcere a tinerilor spre librării. ,,Sunt persoane trecute în general de vârsta a doua, a treia, persoane instruite, dar observ și o reîntoarcere către carte a persoanelor foarte tinere, tineri care au cunoștință într-un mod mai profund cu cartea. În general viața de carte este într-un trend ascendent. Încă se cumpără carte și ceea ce mă bucură pe mine este să văd părinții că-și aduc copiii la librărie de foarte mici”, spune librarul Petru Trăscăian, de la Humanitas.

Cărțile istorice sunt cele care primează în top și sunt cumpărate mai ales de cei trecuți de 40-50 de ani. ,,O scurtă istorie ilustrată a României”, pare să atragă cumpărărtori de diferite vârste, spune librarul de la Habitus, Vladimir Barbu.

De la 10 la 300 de lei Dacă cele mai ieftine cărți pleacă de la 10 lei, când vine vorba de albumele de artă, fotografie și film, acestea ajung până la 300 de lei.. ,,Leonardo da Vinci” și ,,Michelangelo” sunt doar două dintre titlurile albumelor ,,căutate, dar nu și cumpărate”, spune Vladimir Barbu.

IMG-20160902-WA0000

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

LaFlemme

Acum 7 ani

Super. Mai multe articole de genul asta vrem.
Raspunde

scepticul

Acum 7 ani

Și aiureala aia de Fluturi? „Fluturi” parcă ar fi o telenovelă de la Buftea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus