X
ole taxi 942 ovidiu baltes (1)

Cu sau fără centură?

Să îți pui centura de siguranță este un lucru normal, în primul rând pentru că e în joc viața ta ( statisticile o spun, nu eu ) şi în al doilea rând amenda este de 200 lei. În raport cu nivelul de trai din România… calculați voi.

Dar asta-i altă discuție. Legea spune că taximetriștii, instructorii auto şi femeile gravide nu au obligația.

Dar iată: Într-un supermarket, mă abordează o tipă deloc urâtă şi destul de tânără, cu un început de burtică, întrebând dacă merg până la Cisnădie. Îi spun că da. În spate urcă soțul ei cu un copil, iar ea în față lângă mine.

Politicos cum m-o făcut mama, trag scaunul mai în spate ca să aibă loc tânăra graviduță. Ea face un gest de a-şi pune centura, dar io ăla tare din parcare țin să-i precizez: Doamnă, pentru că sunteți gravidă, nu sunteți obligată să vi-o puneți, lăsați că mi-o pun eu. Răspunsul femeii veni sec şi hotărât : Eu nu-s gravidă dom’le!

Să cad pe spate nu alta. Mai bine cântam o doină! Nu apuc să-mi cer scuze pentru gafa comisă, când râsul sălbatic a lui bărbatu-so mai înfige o dată cuțitul în rană: Io ți-am zis tu să nu mai bagi în tine ca-n spital, vezi că domnu’ o sesizat ? Îmi cer scuze,  vizibil jenat, iar doamna îmi spune: Stai liniştit dom’le, că de mâine mă duc la sală şi tu, măi cocoşule, să-ți faci abonament la cantină că n-o să mai am timp de gătit.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  K.Samuel

  Ce cuplu minunat. Ce norocos copil sa se nasca intr-o familie atat de armonioasa.
  Iar pentru autorul articolului: Se intreaba de sarcina doar din luna a 6-a, a 7-a :) Pana atunci, e foarte riscant

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Micul Muci

  In tarile ”cu apa calda” cum spunea cam des si emfatic un tip al carui nume momentan imi scapa,politetea si legislatia te obliga sa oferi,intr-un TAXI, unei doamne, locul din spate-dreapta,indiferent de opiniile ginecologice.Despre deschisul portierei si trecutul(pe unde?) la volan,cu alta ocazie.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! “Ba papagale” un fost cameraman antenist, convertit la taximetrie (meserie cat se poate de onorabila, altfel ) ce ne prezintă sub pseudonimul “un curios” cufureala, ca realizare personală de excepție, trimițând evoluția umană in ridicolul absolut. Dar “excepționalul” apare in momentul in care
  protagonistul începe a “înfulecă” propriul produs…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact