Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Meteorologii anunță că se strică vremea începând de după-masă și vin ploile

Meteorologii anunță că se strică vremea începând de după-masă și vin ploile

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania-Sud Sibiu au transmis o informare meteo în această dimineață prin care anunță că ne așteaptă o perioadă cu ploi și descărcări electrice.

Atenționarea intră în vigoare astăzi, de la ora 17:00 și este valabilă până mâine la ora 10:00.

”În intervalul menţionat va ploua în vestul Transilvaniei, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20...30 l/mp şi izolat 40 l/mp, îndeosebi în zona Carpaţilor Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Vor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului”, au transmis meteorologii.
În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza mesajul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus