Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cea mai mare indemnizație pentru creșterea copilului. Cine este beneficiarul

Cea mai mare indemnizație pentru creșterea copilului. Cine este beneficiarul

Actualizare

Surse apropiate Turnul Sfatului spun că sibianul care are cea mai mare indemnizație pentru creșterea copilului este Liciniu Lupu. Acesta este om de afaceri, având printre altele și o societate de consultanță în domeniul fondurilor europene. Deasemenea, Liciniu Lupu este secretar al asociației pe care funcționează Clubul de Baschet Magic Sibiu. A absolvit Colegiul Național Gheorghe Lazăr și este absolvent al Facultății de Științe Economice, promoția 2006.

Contactat telefonic, Liciniu Lupu a negat și a refuzat să ofere o declarație.

foto Facebook

Știrea inițială:

Cea mai mare indemnizație pentru creşterea şi îngrijirea copilului din țară, deținută de un tătic din Sibiu a fost suspendată în urma unui control efectuat la nivelul Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu (AJPIS) și confirmat apoi la ministerul Muncii.

Sibianul care primea lunar 35 de mii de euro indemnizație pentru creșterea copilului este un om de afaceri și a avut, din activităţi independente, un venit mediu net de 187.158 de lei pe lună.

Dumitru Ioan Boţa, directorul Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu (AAJPIS) a declarat pentru Turnul Sfatului că plata este suspendată până se va finaliza un control al ANAF, început de comun acord cu persoana vizată. ”Plata este suspendată de comun acord cu beneficiarul. El mi-a adus o adeverință de salariu de la Finanțe, iar noi am făcut încă o verificare. Suma este destul de mare, e fondul nostru de salarii pe două luni și cei din București au mai cerut încă o verificare a firmelor lui. A fost plecat o lună în Germania și-a suspendat și el verificarea, a fost de acord cu această verificare. Dacă verificarea de la ANAF va confirma, el își va primi indemnizația”, a declarat Ioan Boța.

Citește și 

http://www.turnulsfatului.ro/2016/09/05/un-parinte-din-sibiu-incaseaza-lunar-de-la-stat-35-000-de-euro-pentru-cresterea-copilului/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

56 comentarii

lici

Acum 7 ani

cel care beneficiaza de aceasta indemnizatie este LICINIU LUPU. il stiti din oras SBxxLCY
Raspunde

Liv

Acum 7 ani

Oooo, cel cu X6 din 2016 :) Ma si gandeam cu ce se ocupa...
Raspunde

dorel

Acum 7 ani

Haha ce penal, asta chiar a semnat o petitie online care cerea eliminarea plafonului pentru indemnizatii. https://petitieonline.net/petitie/59454154/semnaturi Genial
Raspunde

Mihai

Acum 7 ani

pai nu e penal, ma idiotule. Arata cu atat mai mult faptul ca intelegea si el ca oricine ca se ajunge la sume imense...dar asta nu insemna ca el trebuia sa zica "lasa ma...ce conteaza ca eu trebuie sa am indemnizatia asta conform legii...hai sa nu o iau". Tu ai fi facut asa? Plin de retardati pe internet.
Raspunde

ha

Acum 7 ani

A fost plecat o lună în Germania și-a suspendat și el verificarea, a fost de acord cu această verificare. Pai cum isi ingrijeste copilul daca e plecat in Germania? Golanii ieftine
Raspunde

Ion Netotul

Acum 7 ani

Te-ai gândit ca poate a fost plecat cu copilul? Nu! De ce sa gândești!
Raspunde

cineva

Acum 7 ani

NB 1. nu e vorba de venituri salariale 2. veniturile nu au constanta sunt punctuale si vin pe semne din dividende 3. sa-mi explice cineva de la anaf cum o firma cu cifra de afaceri de 178 mii lei face profit de 3.7 milioane lei.....aa...a vandut active...sa fie supraevaluate? hmmm posibil.... 4. simplu...platesti impozit pe profit si dividende de aprox 100 mii euro si incasezi 700 mii euro tic tac tic tac..
Raspunde

anonimous

Acum 7 ani

mare marlan
Raspunde

calin

Acum 7 ani

nb 1. nu sunt venituri salariale 2. nu au caracter de permanenta 3. firma cu cifra de afaceri 170 mii lei face subit un profit din vanzarea unor active de 3.7 milioane lei....neincasata vanzarea normal....profit contbil 3.7 milioane lei...platit impozit de 16 si dividende... alo anaf? poate verifici ce s a vandut colo supraevaluat...dna hai si tu ca e de lucru tic tac
Raspunde

Un oarecare

Acum 7 ani

F***ul in aripa de golan. Sa tot faci afaceri cu statu. Face-ti un poster mare cu el si cu nevast'sa sa vada lumea unde merg banii de cetateniilor cinstiti! Fuck ROMANIA
Raspunde

gigea

Acum 7 ani

De ce e golan ? ca a platit contributiile la stat?
Raspunde

Un cunoscut

Acum 7 ani

Este fiul "celebrului"profesor LUPU CORVIN Și cred ca am spus absolut totul...
Raspunde

gigea

Acum 7 ani

Irelevant! ce treaba are tatal lui ?
Raspunde

B

Acum 7 ani

securistul de serviciu?
Raspunde

gigea

Acum 7 ani

Irelevant, chiar il respect pe dl prof.
Raspunde

Dudu

Acum 7 ani

Gigea ei îți respect părerea însă așchia nu sare departe de copac.
Raspunde

Nașu mare

Acum 7 ani

Mai concret...ce a făcut Corbin Lupu ? S-a duelat cu Oprean ?
Raspunde

Mihai

Acum 7 ani

va dati seama ca astea sunt informatii strict personale si nu ar trebui publicate pe internet. Sper din inima sa va dea in judecata si sa trebuiasca sa ii platiti daune cat sa inchidezi cojmelia asta numita site si sa muriti de foame. Plus cei care v-au servit datele sa fie dati afara si la fel sa moara de foame in somerie. Doamne'ajuta!
Raspunde

Ha.Ha

Acum 7 ani

Neam de hoti!Al batran a vrut sa ciordeasca...Revista Transilvania.Nu or reusit austro-ungarii da a incercat eminentul profesor.
Raspunde

jeg

Acum 7 ani

INCREDIBIL! DAR ADEVARAT.........ROMANIA SAT DE PROSTI BUNI DE PLATA ,speraam sa vina o zi a adevarului .
Raspunde

piu piu..

Acum 7 ani

aici miroase a bani pt politica .........
Raspunde

lido

Acum 7 ani

Corvin Lupu, Oprean, Ciortea, o gasca de hoti cu diplome, din Bugetul Statului...Oare chiar nu stie DNA de ei?...
Raspunde

dumi

Acum 7 ani

Securistii nu scot ochii la securisti!
Raspunde

Cristi

Acum 7 ani

Consultanta=evaziune, furt, spaga. Depune de capul tau un dosar de finantare pe fonduri europene la ADR si sunt sanse mai mari sa castigi la loto decat sa primesti un raspuns pozitiv. In schimb daca trece prin firma de consultanta a omului de afaceri baiatu' lu' tata, e ca si aprobat si toata lumea isi trage partea. Apoi consultanta in mutinationale e cea care transfera banii afara si lasa marja profitului aproape la 0, la cifre de afaceri de sute de milioane de euro. Sa tot faci cpnsultanta in Romania. Prostu asta s-a lacomit, daca se multumea cu 5000 de Eur pe luna nu mai stia nimeni de el, dar a vrut sa fie primul pe tara si i-a iesit.
Raspunde

cipi

Acum 7 ani

dar ca a platit contributii la stat de o jumate de milion de euro pentru veniturile incasate din vanzarea afaceii de ce nu zice nimic anafu? baiatu a avut noroc ca sa dat o lege tampita si acum a ajuns sa fie barfit de multi idioti. pentru cine nu il cunoaste este o persoana foarte corecta. vinovati sunt cei care promulga legi fara sa se gandeasaca la consecinte.
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Iar ai aparut? Degeaba, ca nu-l (nu te) scoti ... Inainte de controlul ANAF-ului prevad ca o sa auzim ca renunta la indemnizatie pe motive de solidatitate....hahaha.... Si daca tot s-a vorbit de "profesori" universitari, ar fi bine sa ne reamintim veniturile IMENSE incasate de ei (pe vremea cand s-au publicat) si sa ne uitam cati studenti vand prin Kaufland sau la Mc, fapt care spune multe despre cat de meritati sunt acei bani ...
Raspunde

Mihai Popescu

Acum 7 ani

Legea e proastă, daca el a profitat, si nu e singurul din tara, asta e. Politicienii trebuie blamați, nu el.
Raspunde

cristina

Acum 7 ani

Acum vad ca clubul de baschet Magic Sibiu a primit finanțare de la Primăria Sibiu de 70.000 lei. Acolo unde este domnul secretar. Tot ăștia "saraci" au acces la banii publici. Eu nu am auzit de echipa asta de multi ani. Parca Fleseru era președintele acestul club. Sau ma înșel?
Raspunde

Jony

Acum 7 ani

Mie legea mi se pare corecta . . . Daca sunt impozitat cu 16% din venitul meu si venitul e de 1leu e normal ca sa îmi primesc drepturile conform venitului. Daca vecinu castiga 100000 de lei si e impozitat cu 16 la % vi se pare normal ca el sa primească drepturi egale cu mine ..... Spune lumea ca e tara de prosti buni de plata ca el primeste banii astia..... Da când plătea impozite cine era prostu?
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Din impozitele alea ai tu strazi asfaltate, buda (ca sa intelegi) in casa, spitale si scoli gratuite, politie, pompieri, etc .... Deci, conform teoriei tale, daca toti se "desteapta" si nu mai platesc impozite, nu o sa mai existe nimic din cele de mai sus si atunci sa te vad cat esti de destept ...
Raspunde

Pacat de tara asta

Acum 7 ani

Pai ca sa nu mai urle toti trantorii prin locuri ca acesta, cred ca cel mai bine ar fi sa ne mutam cei ce producem valori, in alte tari si sa facem bani pentru tarile respective , nu pentru o Romanie in care grija trantorilor e sa fie toti egali rupti in fund ca si ei, cu familie de 5 persoane in garsoniera la bloc etc. Eu ma gandesc serios sa mut afacerea pe care o am pentru ca nu mai vreau sa platesc un sac de bani la stat in fiecare luna si pentru asta tot eu sa fiu haituit de stat si injurat de o majoritate cu scoala mai putina decat clasele trenului. In plus vad ca in noul proiect de cod fiscal, "femeile de se serviciu si portarii" trimisi de BRUXELES pe post de ministrii tehnocrati, vor sa impoziteze si mai al dracului profesiile liberale ( dublare impozite) in asa fel incat sa termine cu totul clasa de mijloc si sa ramana doar cu gloata de manevra care face frumos pentru un mic si o bere. O sa vedeti in cativa ani cum o sa va urcati pe pereti dar o sa fie degeaba... Noi, cei ce putem facem un ban acum, o sa facem si mai departe dar poate nu aici si nu pentru a contribui la ajutorul vostru de somaj. Pacat ca Romania a ajuns in halul asta.
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Nici o pierdere pentru tara, daca pleci. Abia scapam de un agramat si un frustrat ...
Raspunde

anonymus

Acum 7 ani

asta a facut o inginerie financiara banzadu-se pe o lege prost facuta. trebuia impus un plafon de bun simt de 1000 euro sa ziceam (daca ala care are salariul minim pe economie si primeste 85% din el pe perioada celor 2 ani eu zic ca se poate descurca si cel care are super salar cu 850 euro pe luna sa creasca copilul timp de 2 ani in care nu contribuie cu nimic la bugetul statului doar consuma) si atunci sigur nu se mai faceau astfel de inginerii financiare. a platit un impozit de 80.000 de euro la stat (este o suma mare nu zice nimeni ca nu) dar apoi timp de 2 ani el incaseaza 850.000 euro. pai asa fac si eu un credit la o banca, platesc suma asta la stat, iau apoi 850.000 euro din care dau banii cu dobanda la banca inapoi si raman cu cel putin 500.000 euro cu care pot trai fara sa misc un deget toata viata si poate las si la copii ceva de dus bine o lunga perioada din viata... astia ar merita pusi toti la zid si impuscati cum l-au impuscat pe ceausescu ca daca traia asa ceva nu se intampla si o duceau toti oamenii la un nivel asemanator si destul de bun dar era prea periculos pentru alte tari. Asa suntem doar sclavi intr-o tara in care unii ca si astia profita si restul se chinuie sa traiasca... Blestemati sa fie sa nu se bucure de nici un ban din tot ce are si ce face toata viata si el si progeniturile lor. Amin
Raspunde

Cicix

Acum 7 ani

Verificarea ar trebui făcută si pe anii din urma daca omul a fost corect si astea sunt veniturile lui normale pe toti anii in care a functionat asta este ......... Pina la verificare nu se poate spune nimic . Vorba ceea CUM ITI ASTERNI ASA DORMI .......
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Aceeasi logica ca a celor care au furat cu plagiatele si au vrut sa dea diploma inapoi. Daca Grivei, dupa ce l-a prins cu oul in gura il punea inapoi mai era, sau nu de caine de paza? Batranii nostri, cand prundeau o gaina ca mananca oua o faceau supa!
Raspunde

anda

Acum 7 ani

Da e suma mare, dar suntem in comunism? Unde e lege nu e tocmeala. Sunt multi care isi umfla veniturile un an apoi recupereaza in anii in care ia indemnizatia. Aici trebuie o modificare si conditii impus epeste un anumit plafon. Dar nu m-as limita la 3500 lei cum a fost legea veche. cine cotizeaza sa primeasca in raport cu cat a dat, dar grija la lege si mod de calcul, in ecuatia asta as interveni.. pe constnta castigurilor before anul acela.
Raspunde

hop

Acum 7 ani

daca legea este prost facuta,si omul asta a platit taxe,a speculat oportunitatea,de ce sa nu-si primeasca drepturile ? de ce muscati din el? voi astia de le stiti pe toate.....trebuie sa recunoasteti ca traim intr-o tara cu multe legi sttrimbe,interpretabile...etc,daca unii destepti profita bravo lor.... nu fiti raiiiiiiiiii
Raspunde

Roman

Acum 7 ani

Hallo Lici nu te lăsa !
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Pentru toti cei de buna credința :nu mai intrați in polemica cu "cititorii" "curioșii" anoninimii" aceștia nu sunt decât cei din colectivul ziarului vitelor de pripas, care nu accepta păreri in afara celor propri ....asta daca nu va doriți a fi trimiși "in sud" sau mai rău tavaliti in noroi de către unul mai "cufurit" dupa ale sale declarații....
Raspunde

gogupintenogu

Acum 7 ani

Bravo Ling3,14a ,frumos mai combati!Vezi sa nu te ia de la lingurica!
Raspunde

tica

Acum 7 ani

nu te lasa lici, bajetii care te respecta te incurajaza. nu te lasa ca iei is toti niste fraieri si niste papagali cu tot cu saitu lor. ei nu stie cat de greu se face banu ca sa cumpari ultimu x6. cu 35 de mii traba sa astepti 2 luni ca sa cumperi o masina buna. nu te lua dupa saracii astia. fura in continuare nu te lasa!
Raspunde

scavenger

Acum 7 ani

Bani facuti usor din fonduri europene.O inginerie financiara facuta ca sa mai fure de la stat cateva sute de mii de euro (un furt legal, atentie).Un adevarat om de afaceri care a creat nimic.O firma de sifonat bani europeni.Si o ferma cu familia unde lucreaza sclavi cu ziua.OM DE AFACERI.Asta e oare romania?Cand ne trezim oameni buni?Felicitari ziarului pentru publicarea jegmanelii puse la cale.Date confidentiale?Adica cineva care ia pe luna 35.000 de euro de la stat(pentru banii astia un roman care munceste 8 ore legal trebuie sa faca credit la banca pe 30 de ani), trebuie sa ramana confidential?Ar fi fost foarte simplu, nu?omul asta e un mare hot si trebuie tratat ca atare.In rest sa isi faca treaba institutiile responsabile.
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Ingineria financiara este un mecanism de mult mai mare finete, deci cam mult spus. Eventual o gainarie financiara :)
Raspunde

cipi

Acum 7 ani

cam asa trebuia sa sune stirea voastra daca erati un ziar cat de cat adevarat, dar voi induceti lumea in eroare si injurati oameni din invidie. greselile se platesc la oricine http://www.stiripesurse.ro/taticul-care-prime--te-35-000-de-euro-indemniza--ie-pe-luna-a-dat-mai-multe-lovituri-financiare_1150506.html
Raspunde

ilie

Acum 7 ani

http://m.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/sif-moldova-investeste-2-5-milioane-de-euro-intr-o-ferma-de-afine-14213473 pentru cei care au comentat in intuneric. sper ca v-am luminat. sanatate la toate lumea
Raspunde

unu

Acum 7 ani

el e de vina ca profita de o lege idioata sau de vina is cei care au facut legea? Cred ca v-ati luat foc din motivul gresit. Pun pariu ca mai sunt vreo 50 in tara asta care iau indemnizatii de peste 20 000 de euro pentru ca cineva le da banii aia asa, de bunavoie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus