Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Posturi disponibile la Auchan Sibiu

Posturi disponibile la Auchan Sibiu

Cauți un loc de muncă stabil? Auchan Sibiu angajează! Posturile disponibile sunt: manager raion stagiar Food/Non-food, asistent gestiune / direcțiune, lucrător comercial, casier, cofetar, pizzer, vânzător produse proaspete, recepționer marfă, agent securitate, vânzător raion electronice și electrocasnice, tehnician întreținere.

Beneficii: pachet atractiv (salariul de bază, prime periodice în funcție de rezultate, tichete de masă); stagii de formare adaptate postului tău; dezvoltare profesională într-o companie multinațională.

Trimite CV-ul la adresa de e-mail: [email protected]. Depune CV-ul tău în urna special amenajată de la serviciul clienți din Shopping City Sibiu, Șelimbăr.

Detalii între orele 9-16 la telefon 0374.859.238.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

lido

Acum 7 ani

...BANII VORBESTE...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus