Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Un mare producător de mobilă vine la Sibiu

Un mare producător de mobilă vine la Sibiu

Producătorul de mobilă Elvila, deținut de omul de afaceri Viorel Cataramă, anunță intenția de a deschide patru noi magazine în următorul an, pe listă aflând-se și Sibiul.

„Avem în vedere deschiderea de noi magazine în Suceava, Iaşi, Sibiu şi Craiova, dezvoltarea reţelei de franciză şi a reţelei de distribuitori. Suntem deja prezenţi în Selgros, Dedeman, eMag şi Cora, dar încercăm să intrăm cu mai mult produse. De asemena, adoptăm ideea de a furniza mobilier în baza proiectelor rezidenţiale şi HoReCa“, a spus Mihaela Bisog, directoarea de marketing a companiei, citată de zf.ro.
Elvila are trei unităţi de producţie în ţară, fabrica Relaxa din oraşul Mizil, judeţul Prahova, care se întinde pe o suprafaţă de opt hectare, fabrica Carpatina din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea, care ocupă patru hectare, precum şi unitatea de producţie Elmoberom din oraşul Beiuş, judeţul Bihor, care ocupă zece hectare, potrivit reprezentaţilor companiei.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

@@@

Acum 7 ani

Ce stire waw (NOT !)
Raspunde

Bing

Acum 7 ani

RE-vine
Raspunde

psihocucu

Acum 7 ani

Revine un escroc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus