Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

TSTV, Raluca Turcan. ”Am avut emoții în locurile unde colegii noștri erau foarte siguri pe ei”

TSTV, Raluca Turcan. ”Am avut emoții în locurile unde colegii noștri erau foarte siguri pe ei”

După alegerile locale, președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că deși a pierdut șase primării, liberalii au câștigat în județ opt localități unde n-au avut primari. Explicația pentru localitățile pierdute dat de Raluca Turcan: prea multă încredere. ”Dezamăgire a fost în câteva locuri, unde am pierdut și nu mă așteptam, dar per ansamblu reușita PNL a fost remarcabilă. Practic suntem al șaptelea județ la nivel județean unde avem președinte al consiliului județean și ca rezultat al votului. Și să nu uităm că noi suntem într-un parteneriat cu FDGR și există o specificitate locală. PSD, adversarul nostru, s-a clasat pe locul trei și n-a mai existat un alt partid. Această configurație politică arată foarte clar că oamenii din Sibiu au decis să ne dea încredere, în unele locuri chiar totală, ca să le servim interesele. Iar interesele lor vor fi pe primul plan”, a declarat președinta PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Un exemplu în acest sens a fost primăria Dumbrăveni, unde fostul primar PNL Georgeta Irimie a pierdut în fața candidatului PSD: ”Un exemplu unde era firesc să câștigăm și mă așteptam să câștige, pentru că a muncit foarte mult, dar aveam emoții din cauza mobilizării în campanie a fost Dumbrăveni. Acolo, primărița Georgeta Irimie a fost foarte bună, cu multe proiecte locale, cu multe investiții în infrastructură, școli, evenimente culturale, avea toate motivele să fie aleasă. Acolo s-a fărâmițat electoratul de dreapta și lucrul acesta a scăpat în preocuparea de campanie. Acolo unde intră mulți candidați de dreapta mu mai e atât de firesc ca cei care sunt împotriva PSD-ului structural, și în Dumbrăveni sunt mulți asemenea oameni, dar acești nu au venit spre PNL”, a mai spus Turcan.

Mai multe detalii despre listele electorale pentru alegerile parlamentare, candidați și așteptări, puteți vedea aici:

https://youtu.be/nHOvuL1eKvg

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

18 comentarii

mutu de la manutanță

Acum 7 ani

Of, Doamne, cum ne-am procopsit! Poate de șobolani scăpăm, dar de ..... nu!
Raspunde

NELU

Acum 7 ani

Se vede că doamna Turcan a fost absenta la alegerile locale din Sibiu. Ea nu cunoaste rezultatele reale fapt care demonstreaza ca e pasagera in județul nostru.
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

PSD,actualmente adversarul nostru este fostul nostru''tovaras si preten''!Ce ne va aduce ziua de miine,nici mama Omida nu stie!FDGR,actualmente ''tovarasu' si pretenu' '' nostru este fostul nostru adversar.Primarita Irimie(penelacha) avea multe motive sa fie aleasa da', se pare ca pesedachu avea,contrar si impotriva calculelor elaborate de dna Turcan, mai multe puncte! Cam cita minte trebuie sa ai ''pe minus'' ca sa mai mergi la vot?
Raspunde

Maria

Acum 7 ani

Nelu, ai dreptate!!! Cu Raluca la masa/Minciuna face cea mai buna casa!!!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Va rog sa nu uitați ca "tanti" provine dintr-o zona a tării in care, oamenii sunt crescuți a aprecia mai degrabă jumatatile pline ale paharului in dauna celor goale....
Raspunde

-

Acum 7 ani

limpi, las-o tu in pace, spune-mi ,draga ,ce cozonac vrei sa faci pe 15 si ce prajitura si daca ai sa mergi sa pui la biserica un pomelnic al mortilor si al viilor si intre care dintre ei ai sa ma treci?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

...sa-ti dea Doamne Doamne minte, tu draga...
Raspunde

mama ta

Acum 7 ani

Aceasta infocata PDL-ista Raluca Turcan a uitat cand o ridica in slavi pe Udrea Elena comparind-o cu un ”veritabil kil bill”. Si atunci si acum minte cu foarte multa nonsalanta. De ce nu spune cum a ajuns ea pe liste la Sibiu? Stolo nu i-a recomandat sondaje in 2004 ? Are 3 mandate de parlamentar si a realizat nimic. Auzim de ea doar din cand in cand enutand teorii pentru prosti. Sper ca la aceste alegeri sa fie sanctionata de catre electorat si sa candideze acolo unde ii este locul.....LA COSUL DE GUNOI.
Raspunde

Mihai

Acum 7 ani

du-te la tine in "botsani" si lasa-ne in pace. Esti cel mai slab parlamentar sibian postdecembrist. Esti o trista :(
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Cititi ATENT formularile din articol si lamuriti-ma: -Primariile sunt ale politicienilor? deci se pierd si se castiga de catre politicieni? -Sau politicienii pot fi castigati si pierduti de catre Primarii, respective oarece si oarecum cu tembelizoru'?
Raspunde

nicolae

Acum 7 ani

moartea pasiuni.
Raspunde

Ion

Acum 7 ani

care era suma maxima pe care o plateai sa te ajute cineca cu bani de hartie?
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Dl Bratu care e motivul pentru care reluati,agasant in opinia mea,in 9 septembrie un articol din 9 august?Amnezie ,resapare sau campanie electorala prematura?Chiar credeti ca intereseaza pe cineva intreg la minte framintarile pre- sau post-alegeri ale doamnei Turcan?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

In societatea "democratica" in care trăim acest TS , instrument al demagogiei si manipulării aflat in subordinea "celui mai curat partid" promovează cu obstinenta "drepturile" si "valorile umane":xenofobia, ura, izolarea celor ce le-ar putea strica "jocurile"....
Raspunde

un curios

Acum 7 ani

Prostule ti-am mai explicat ca termenul de obstinenta e gresit...termenul corect e obstinatie...bate saua sa priceapa calu....Ai demonstrat din nou cat esti de oligofren...iesi acasa :))))
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea taximeTRISTU, din nou furios? Iar i-ai "prins" pe șefii lu' matale, la "doamna" in timp ce tu transpirasi la " munca" sub pod la Hornbach?... Vai, vai ce-i si cu muierile astea....Nu cam le sta bine ochii-n cap...Pa no' văzuși pe Uca?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus