Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Autostrada Săliște – Cunța: a dispărut groapa! | Video

Autostrada Săliște – Cunța: a dispărut groapa! | Video

O filmare aeriană realizată de Asociația Pro Infrastructura arată avansul apreciabil al lucrărilor de reconstruire a celor 200 de metri de autostradă demolată acum mai bine de un an.

Imaginile au fost preluate zilele trecute, iar reprezentanții CNADNR precizează – într-o postare pe Facebook – faptul că de atunci, terasamentul s-a mai înălțat cu 1,5 metri. ”Au fost finalizate saltelele de piatră spartă de 1,5 m”, este anunțul celor de la CNADNR. Peste aceste saltele, zilele acestea se așterne umplutura de balast armată cu geogrilă, iar peste această umplutură va fi reconstruită structura rutieră. Termenul de finalizare asumat și reconfirmat zilele trecute de conducerea CNADNR este finele acestei luni, urmând ca traficul să fie redeschis din octombrie. Lucrările sunt executate de CNADNR, care a contractat utilaje cu tot cu operatori și a început lucrul în luna aprilie. Însă derularea vizibilă a lucrărilor a început abia în a doua jumătate a verii acestui an.

Video: Asociația Pro Infrastructura

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Euuu

Acum 7 ani

A fost inchisa un an cand pute fi reparata in 1-2 luni... Asta-i Romania....
Raspunde

hop

Acum 7 ani

ce neispraviti.....legea nu -trage la raspundere,exista de fapt vreo lege????tara condusa de hoti ,si incompetenti
Raspunde

ROMAN DAC

Acum 7 ani

Acest Catalin Humor minte de cate ori casca gura. Firma CNADNR , trebuie desfintata, dar mai inainte trebuie data pe mana DNA. Impreuna cu Ministerul Transporturilor FURA, FURA, FURA. Ei nu fac Autostrazi ca sa poata fura. Incurca doar ca sa fuga investorii de Romania. Cine mama dracului trebuie sa le aprobe si de ce asteamta cu anii pana se aproba o lucrare. Sunt sigur ca Tepes va veni curand la aceasta firma malefica. Sper ca pana la Craciun sa dispara annunakyii si reptilienii din aceasta firma.
Raspunde

GRIGORE MANEA

Acum 7 ani

Mai bine aduceau niste prostituate sa faca autoSTRADA!
Raspunde

Dada Jeen

Acum 7 ani

Saltelele de piatră nu rezolva nimic ,avem un segment de autostradă mai greu care va presa mai mult pe pânza freatică și în timp și această improvizație va ceda.
Raspunde

iulian

Acum 7 ani

Mai nemernicilor care ați distrus tara asta,credeti ca no sa plătiți vreodată voi și urmași vostri.De procurori,DICOT,DNA,judecatorisi de Lege scăpați dar nu uitați un singur lucru de JUDECATA LUI DUMNEZEU NU SCAPATI.Odată și odată tot trebuie să plătiți iar PLATA O SA FIE MARE.DUMNEZEU SA VA IERTE CA NU STITI CE FACETI
Raspunde

gigi

Acum 7 ani

autostrada va fi data in exploatare inaite de alegeri. specific romanesc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus