Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Remus Borza: Aș fi încântat să candidez în Sibiu

Remus Borza: Aș fi încântat să candidez în Sibiu

Remus Borza, președintele Grupului Polisano, susține că ar fi încântat să candideze la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului pe listele ALDE, în județul Sibiu.  ”Pe surse apar în patru județe pe liste. În realitate, nu s-a decis nimic. Evident că m-ar încânta să candidez într-un județ din Ardeal, cu atât mai mult în județul Sibiu, de care sunt foarte legat”, a declarat Remus Borza pentru Turnul Sfatului.

Acesta a anunțat ieri că s-a înscris în ALDE după ce a fost contactat de copreședinții formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin. "În 20 de ani, am fost contactat de trei oameni, Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Constantin și Daniel Chițoiu și mi-au făcut această propunere. Nu vreau să fiu ipocrit, m-am gândit și acum 4 ani și acum 8 ani dacă e cazul să intru în politică și mi-am spus mereu că trebuie să mai aștept pentru a avea un portofoliu, un statut social. Cred că acum la 44 de ani este momentul să accept provocarea și să dau un îndemn și altor categorii de români, de exemplu intelectualii care stau pe margine și chibițează, că politica nu se face în Piața Universității, pe forumuri, pe Facebook, politica se face activ într-un partid politic(...) De ce ALDE? Mi-au oferit această șansă, PNL și PSD nu au înțeles că este nevoie de o înnoire a clasei politice, există acolo un talibanism, o gerontocrație care nu acceptă ideea de reformă internă", a spus Borza, citat de Agerpres.

El mai spune că "DNA a oferit în ultimii ani o asanare a scenei politice, a pregătit terenul pentru jucători noi".

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

28 comentarii

vaccin

Acum 7 ani

D-nule Borza, ce mai face d-nul Adrian Nastase? Intai v-a cazut "cu tronc" o afacere profitabila din Sibiu( ce mai conta Vonica????) si acum aveti sarcina de infiltrare si in politica locala?interesante vremuri si prosti ne mai credeti....
Raspunde

sibianul pacifist

Acum 7 ani

Bine zis! Bietul doctor Vonica! Mare păcat, politicienii ăștia de carton l-au făcut să-și ia zilele...
Raspunde

John

Acum 7 ani

Ce impostor...
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 7 ani

Păi de, acum are nevoie de imunitate parlamentară... prietenii știu de ce...
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

tu candideaza...noi "cu siguranta" te votam!!!
Raspunde

siby

Acum 7 ani

dupa ce faceti jocurile miticilor si falimentati polisano-distribuție si alte divizii e posibil sa intrati impreuna cu infractorii enumerați in relaxare la mititica pentru cativa ani .va dorim o ascensiune rapida
Raspunde

Luca

Acum 7 ani

Baiatul asta,dupa ce a devalizat Hidroelectrica si Polisano vrea sa falimenteze si Sibiul. Stie Tariceanu/Voiculescu/Chitoiu ca e valoros!Trebuie avansat in functie!
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

usor cu pianul pe scari...are multe bube si nu stiu ce a facut si face la Polisano daar, la Hidro nu a devalizat nimic, a pus caruta pe drum
Raspunde

eu

Acum 7 ani

Cum naiba a ajuns asta '' presedintele'' grupului Polisano??? Cine l-a ales? Polisano era proprietatea familiei Vonica, un brand sibian, iar asta a reusit sa distruga in putin timp ceea ce a reusit sa cladeasca in multi ani doctorul Vonica. A distrus afacerea, a distrus spiritul Polisano! Cind si unde se va opri?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, punem pariu ca daca d-nu-l Borza își propune sa candideze la Sibiu, din partea acestui partid de doi bani , va ajunge parlamentar, datorita sibienilor care acum il "blagoslovesc cu fel de fel de ocări ... Aceștia nu se pot dezice de caracterul lor duplicitar, ca apoi sa dea "vina" pe olteni, desi multi nu au nici viza de flotant. Deh, năravul din nascare, leac nu are!
Raspunde

WTF!

Acum 7 ani

Mai taci din clanta aia spurcata ,dobitocule-dobitoaca ,la fiecare articol improsti cu tampenii pe aici zttttttt la cotet!
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

E posibil dar improbabil,pe listele ALDE.Daca PNL sau PSD ''se vor trezi'' e si posibil si probabil.Chiar foarte probabil,spre sigur!
Raspunde

sibianul pacifist

Acum 7 ani

Să nu crezi, tanti, până nu vezi! Ai grijă cu cine votezi matale, pt. că noi știm și singuri să votăm!
Raspunde

bebe

Acum 7 ani

Daca nu vine cu "fantastica "lui echipa de manageri pe care ia adus si la Polisano atunci candideaza degeaba. Haaha :-)
Raspunde

Mar

Acum 7 ani

Nu mai în Vâlcea au votat primar arestat super și această emanuela precis este o prostituata prin Sibiu
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

(Nu mai) in Baia Mare da' ce conteaza citiva kilometri ?Serios,meri dormi!
Raspunde

Mar

Acum 7 ani

Emanuela tai săturat plată în legumele ai venit la Sibiu pe lei
Raspunde

Săndel

Acum 7 ani

Un grobian de doi bani. Vorbește mizerabil cu oamenii, se crede supra-om. De fapt, profilul perfect pentru unul din șleahta lui Tăriceanu.
Raspunde

misoginul

Acum 7 ani

Profilul perfect al „managerului” care taie și spintecă! Mai rău ca în comunism!
Raspunde

Anonymus

Acum 7 ani

cine voteaza cu asta ori e prost ori are interese ascunse... asta merita impuscat alaturi de cei din partidul pentru care candideaza si mai mult vizitat de DNA putin si luat la intrebari...
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Un adevărat tehnician de dorit în politică ; a greşit partidul .Ştie el de ce .
Raspunde

hop

Acum 7 ani

LASA-NE,NU NE FALIMENTA, TE IMPLOR,DU-TE I-UNDE VREI,DA LASA ORASUL ASTA,UITA-L !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus