Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Clubul economic german organizează primul festival al vinului de anul acesta

Clubul economic german organizează primul festival al vinului de anul acesta

Duminică, 18 septembrie, ”cele mai bune vinuri” vor fi de găsit la Cisnădioara, unde Clubul Economic german Transilvania (DWS) organizează cea de-a șaptea ediție a Festivalului vinului, primul eveniment de acest gen din această toamnă.

”Alături de cele mai bune vinuri vă așteaptă un meniu cu specialități la grătar și standuri cu produse tradiționale, într-o locație deosebită. Festivalul va culmina cu alegerea Reginei Vinului 2016 și spectacolul oferit de formația de dansuri populare a Colegiului Național «Samuel von Brukenthal» din Sibiu”, se arată în invitația celor de la DWS. Festivalul va începe de la ora 12:00, la restaurantul Apfelhaus din Cisnădioara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Codrut

Acum 7 ani

Salut Nu doresc sa par rautacios, dar atata timp cat acest festival are loc la Apfelhaus care este un restaurant privat e greu de crezut ca evenimentul e organizat de DWS.EEEE O RECLAMA ASCUNSA-pentru restaurantul APFELHAUS al domnului Durdun.Daca chiar era festival dece nu se face in centrul Cisnadioarei?! eeeuu nu vreau sa merg la restaurant!E festival cu nota de plata de restaurant>Numa bine!!!
Raspunde

ilie dobre cand era mic

Acum 7 ani

festival - de b..t putza la cal. Mafia saseasca din Sibiu, aidome celei tiganesti din Timisoara. Iar sibienii, prosti, voteaza.
Raspunde

izzz

Acum 7 ani

In localitatea fara APA SI CANAL, unde WC-urile curg la sant!!!! RUSINE ,RUSINE,RUSINE- primariei. Asta-i adevarul!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus