Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Klaus Iohannis, în centrul fotografiilor de la reuniunea CE de la Bratislava | foto

Klaus Iohannis, în centrul fotografiilor de la reuniunea CE de la Bratislava | foto

Preşedintele Klaus Iohannis apare în două fotografii postate pe Facebook de către preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, înainte de reuniunea informală de la Bratislava, oficialul european dându-le "tag" pe reţeaua de socializare colegilor săi din UE, scrie News.ro

Pozele au fost postate pe Facebook de Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, alături de un mesaj cu ocazia reuniunii de la Bratislava.

"Ambiţia mea este să cădem de acord asupra principalelor priorităţile ale UE şi asupra a ceea ce trebuie să facem cu privire la ele în următoarele luni. Trebuie să-i asigurăm pe cetăţenii noştri că am învăţat lecţiile Brexit-ului şi că suntem capabili să readucem stabilitatea şi sentimentul de siguranţă şi protecţie eficientă", a scris Tusk, pe Facebook.

klaus-iohannis-consiliu-fb-2

Fotografiile postate pe liderul european îi înfăţişează pe cei 27 de şefi de stat şi de guvern din UE, absent fiind reprezentantul Marii Britanii. O parte dintre ei au fost şi etichetaţi de Tusk pe Facebook, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului român este fotografiat în centrul grupului liderilor UE.

În una dintre fotografii apare şi Angela Merkel, cancelarul Germaniei, în al doilea rând al şefilor Uniunii Europene, în spatele lui Jean Claude Juncker.

klaus-iohannis-consiliu-presidency-1

 

O serie de poze au fost postate şi de Administraţia Prezidenţială, care îl prezintă pe Klaus Iohannis alături de liderii UE şi de Angela Merkel.

klaus-iohannis-consiliu-presidency-2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

alzara

Acum 7 ani

Articol de înaltă ţinută intelectuală ,analiză profundă ,echilibtată a complicatei situaţii a UE / NATO proaspăt extinse .Nu lipsesc nici sugestiile pertinente pentru drumul de urmat al României la centenarul Unirii . Cu adevărat reprezentativ pentru Capitala etc. ,etc. !
Raspunde

alzara-junior

Acum 7 ani

Ti-e bine in postura de lingau al tradatorului de neam klaus-6 case-giratoriu?
Raspunde

marginan

Acum 7 ani

a fost amuzant sa-l vezi pe Johannis (fara nici un merit personal) in centrul fotografiilor oficiale, dar statura il avantajeaza mai mult decat chelia pe Basescu , care nu stia cum sa se mai bage langa personajele importante, iar faptul ca Johannis vorbeste germana ( chiar daca una de lemn) ii ajuta f. mult , greseli mari nu a facut pana acum pe parchetul international, iar sotia, vorbitoare de engleza si absolut pasabila ca infatisare face si ea o figura f. buna, critica mizerabila vine numai din tara si numai de la invidiosi si neputinciosi.
Raspunde

Stefan Stanescu

Acum 7 ani

Da. Este nevoie de angajament serios, ceea ce este un mare merit al Presedintelui.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus