X
gligor PMP (64) (Copy)

Mesaj de candidat: ”Facebock,imi permite macar sa-mi intreb prietenii”

Fost candidat în 2012 la alegerile parlamentare, fost candidat anul acesta la alegerile locale, Ioan Gligor, își întreabă prietenii pe o rețea de socializare dacă mai e cazul să mai candideze și la alegerile parlamentare, ce se vor desfășura la sfârșitul acestui an. ”NU CRED CA CINEVA A AVUT CURAJUL SA INTREBE: Facebock,imi permite macar sa-mi intreb prietenii”, scrie Gligor pe Facebook.

La alegerile locale din acest an, Ioan Gligor a candidat pentru funcția de primar al Sibiului din partea PMP și a obținut 1.348 de voturi – 2,75%.

ioan-gligor

La alegerile parlamentare de acum patru ani, Ioan Gligor a candidat în Colegiul 3 pentru Senat și a obținut 6.633 de voturi, cu 107 voturi mai puține decât candidatul PPDD, Pavel Rădiță și cu 11.869 voturi mai puține decât candidatul USL, Nicolae Neagu, cel care a și fost ales. În 2012, Gligor a candidat din partea ARD – Alianța România Dreaptă – care a fost o alianță politică și electorală românească între trei partide, Partidul Democrat Liberal, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat și Forța Civică.

Mesajul lui Ioan Gligor:

”NU CRED CA CINEVA A AVUT CURAJUL SA INTREBE: Facebock,imi permite macar sa-mi intreb prietenii. Credeti ca mai este cazul sa candidez la parlamentare? Imi cer scuze,dar cred ca-i un gest demn sa intreb prietenii inainte de hotararea mea.VOI DECIDETI. Cred Ca asa-i nornal sa intreb.Nu-i bine sa ma declar asa de capul meu candidat!”

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, din punctul meu de vedere, este slobod pentru matale
  la candidatura, da’ daca si numa’ daca, la partidu’ lu’ matale, exista
  bani bani din care sa cumpărați ulei si zahăr pentru cei “bătrâni si
  nevoiași” exact așa cum tanti Nuti si sefu’ lu’ matale i-ati învățat pe
  alegători!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact