Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FOTO Prima zăpadă la Bâlea!

FOTO Prima zăpadă la Bâlea!

Astăzi a nins la Bâlea Lac și a fost prima ninsoare din această toamnă. Fotografiile au fost trimise de către un sibian care a declarat că la ora 16 se înregistra o temperatură de minus un grad. În această seară, la Bâlea Lac se înregistrau minus două grade.

Pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie scrie că la această oră sunt la Bâlea Lac -1,5 ºC, iar stratul de zăpadă era discontinuu la ora 21.

img_3754 img_3756 img_3757

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Florin Isaya

Acum 7 ani

Pozele sunt ale mele de unde le aveti ?
Raspunde

Andrei

Acum 7 ani

Cel mai probabil ti le-au furat de pe facebook. Asa se obisnuieste, e mai usor sa furi! "Ziar" **** ce sunteti, baaa!
Raspunde

Sustinator

Acum 7 ani

drepturi de autor.. uuups! Ce facem aici turnulsfatului?
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Oare contribuţia la PIB merită mizeria de la Bâlea Lac ?
Raspunde

Nick

Acum 7 ani

In balea ar trebui intrat cu buldozerul in maghernitele alea, iar tranzitarea Transfăgărășan doar cu permis. Managementul este dezastru. Munti de gunoie masini parcate una pezte alta doar ca sa si faca 3 tampiti selfie si sa manance porumb fiert cu apa din closet. Pierderea este uriasa.
Raspunde

Florin Isaya

Acum 7 ani

Am lămurit felul cum au ajuns pozele pe site-ul TS, îi ok, chestia îi că am aflat după! Mulțumesc "Susținător" de acord cu Nick, o zi faina tuturor!
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

Chioșcurile și terasele sunt " cancerul"zonei Bâlea.Dar ce se poate face când , am auzit că actualul primar din Cârțișoara , Sorin Cârțan, are chioșcuri și la Bâlea Lac și la Bâlea Cascadă ! Bieții oameni, nu știu ce cumpără de la acești negustori de 2 lei, care vând berea la cutie cu 10 lei și apa minerală la jumate cu 6 lei.Ah, și fostul primar din Avrig, Klingeis, are terasa sa care se întinde aproape pâna-n drumul Transfăgărășan. În acest timp, cei de la Drumuri Naționale trec lunar și iau banii pentru chioșcurile și terasele care cică se află în zona de protecție a drumului și unde ar trebui să fie ...parcări. Alo, DNA, se aude ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus