Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Gabriel Oprea: demisionez din Senatul României

Gabriel Oprea: demisionez din Senatul României

Fostul vicepremier, Gabriel Oprea, și-a anunțat demisia din funcția de Senator, într-un anunța postat pe pagina sa de Facebook. ”Nu mă ascund în spatele niciunei imunități și, la fel ca și familia Gigină, doresc adevărul despre acel accident. Înțeleg că sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea reluării votului. Prin urmare, ca să nu mai existe vreo îndoială, vă anunț că demisionez din Senatul României. Procedura, conform Regulamentului, se va realiza săptămâna viitoare”, a scris politicianul.

Anunțul lui Oprea vine după ce în urmă cu cinci ore, tot pe pagina de Facebook, a postat o cerere prin care solicită reluarea votului pentru începerea urmării sale penale. ”Am depus astăzi cererea către Președintele Senatului. Nu a fost și nu este intenția mea să fug de Justiție. Însă ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă. Vreau dreptate pentru Bogdan Gigină, dar dosarul acesta nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări și răfuieli cu substrat politic”, a scris Oprea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Micul Muci

Acum 7 ani

Dl. fost ministru,demisia nu se anunta pe Facebook.Va explic etapele:etapa1-se scrie pe ciorna;etapa2-se intreaba publicul(Dragnea,Tariceanu,Gorghiu,Patriarhul sau oricare alti paraziti );etapa3:se trece ''pe curat'';etapa 4: se depune la Parlament;etapa5: se contacteaza furnizorul de mir al lui Sova sau Vosganian in speranta unui ''lot'' care sa asigure macar ''cu suspendare''.In cazul in care mirul e expirat recomand varianta ornitologa.
Raspunde

cosma v.

Acum 7 ani

cineva avea o vorba, stai in functie...4..5..7..ani ...dar mai dute frate, se mai satura si oamenii sa iti vada chipul ...mai ascunde-te...
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Un mare poet al carui nume momentan imi scapa a scris si niste versuri pe tema asta:''Vii la mine,iei o ciorba/b**** p***,stam de vorba/Vii la mine,bem un ceai, b*** p*** si mai stai''
Raspunde

Alin

Acum 7 ani

Un cacat cu ochi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus