X
carne miel

Oier din Rășinari, prins cu un camion de carne neînregistrată

Un bărbat din Rășinari a fost prins de polițiștii din Argeș în timp ce transporta peste 330 de kilograme de carne de oaie, fără să aibă absolut niciun aviz necesar.

Rășinăreanul a fost prins în timpul unei acțiuni pe care agenii din Argeș au organizat-o ieri, împreună cu inspectori din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale — Compartimentul Județean de Inspecție, Verificare și Control Argeș.

Bărbatul de 43 de ani, din județul Sibiu, a fost oprit pe autostrada Pitești-București. Acesta “transporta cu o autoutilitară cantitatea de 332 de kg carne (13 carcase ovine) în valoare totală de 4.980 de lei, fără a putea prezenta documente de proveniență, de sacrificare ori documente care să ateste calitatea din punct de vedere sanitar-veterinar”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Argeș.

Conducătorul auto a fost sancționat cu o amendă în valoare de 750 de lei, pentru încălcarea normelor sanitar-veterinare, dar a rămas și fără profit. Toată cantitatea de carne a fost confiscată, în vederea distrugerii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Matyas Andrei

  Nu este primadata si nici ultima data-dar macar ei nu fura si muncesc greu pentru cresterea oilor-omorati si pe ei poate domnii de la parlament o sa creasca oi fiindca la aceasta ar avea mai mult succes!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bebe

  Ce fraier…no stiut ,sa pierdut… de fapt el mergea cu mieii la Bucuresti sa le faca certificatul de deces ca la sibiu no avut succes la DSV. Mai bine ii ingropa in Sibiu la un pret mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact