Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ce evenimente rezervă duminica pentru Sibiu

Ce evenimente rezervă duminica pentru Sibiu

Pentru cei care încă nu și-au făcut planurile pentru ultima duminică a lunii septembrie, Sibiul oferă o serie largă de posibilități de relaxare și distracție. 

Duminică, 25 septembrie

Ultimul brunch al sezonului 2016, va avea loc de la ora 11, în Richiș, comuna Biertan. Taxa de participare este de 75 de lei sub forma unor donații, iar pentru copiii sub 14 ani particiaparea este gratuită.

Desene animate și brunch francez, la Sărbătoarea Gastronomiei Franceze. Ora 10: desene animate ,,Charlie et la chocolaterie”, la Casa Franceză Ora 11: brunch francez + concert, în Piața Huet Ora 16: film ,,Premiers crus” + degustare de vinuri cu Wine Not, la Casa Franceză Ora 20: film ,,Le chocolat”, la Casa Franceză

gastronomie-francaise

Unul dintre cele mai distractive festivaluri ale Sibiului, CibinFEST, va oferi vizitatorilor o atmosfera incredibilă, bere rece și spumoasă și delicatese culinare într-un cort maiestuos în Piața Mare.Distracția începe de la ora 10 și continuă până seara târziu, când de la ora 19, ,,Spatzen” va concerta.

Finala  celui mai important turneu de tenis masculin din România, ,,Sibiu Open” va începe la ora 15, pe Terenul Pamira.

robin-haase

De la ora 18, la Teatrul ,,Gong” din Sibiu se va pune în scenă ,,Da Yang și Prințesa Da Yin”, un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

Teatrul Național ,,Radu Stanca” aduce în prim plan spectacolul ,,Mărie, Mărie! (tribut Mariei Tănase)”, de la ora 19. De la ora 19, la Casa Hermes, Teatrul de Balet din Sibiu propune ,,Dans contemporan: Simțuri. Spectacol expoziție.” În Parcarea Shopping City Sibiu, de la ora 19, va concerta ,,Voltaj”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus