Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Bărbat de 60 de ani din Jina, spărgător profesionist de locuințe în Cisnădie

Bărbat de 60 de ani din Jina, spărgător profesionist de locuințe în Cisnădie

Un bărbat de 60 de ani din Jina, recidivist, a fost prins în cursul zilei de ieri de polițiștii sibieni după ce a spart șase case de vacanță de pe raza localității Cisnădie.

În data de 26 septembrie polițiștii Compartimentului Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au identificat presupusul autor al mai multor furturi din case de vacanță situate pe raza localității Cisnădie, furturi săvârșite în perioada mai — iunie 2016.

”Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în comuna Jina, care a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând ca în data de 27 septembrie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă”, au explicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.
Deși a spart șase case vacanță, prejudiciul creat în acest caz este mic, în jurul sumei de 1000 de lei, hoțul plecând cu lucruri mărunte din locuințe.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

vine ploaia sigur

Acum 7 ani

pe amaritul asta Justitia legata la ochi il baga 4-6 ani la racoare pe astia cate fura tara de 26 de ani,le da cu suspendare ?totusi ...bravo !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus