Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Training pentru viitorii părinți adoptivi la Sibiu

Training pentru viitorii părinți adoptivi la Sibiu

Persoanele din Sibiu care sunt interesate să adopte un copil și nu știu prea multe informații despre demersurile pe care trebuie să le urmeze le pot afla participând la un training.  Asociația “Ador” va susține un curs pe teme de adopție, sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 09, la Pensiunea Rubin.

Printre subiectele care se vor discuta se numără pierdere, abandon și relația copilului cu trecutul, fazele de evoluție în familia adoptivă și stilurile parentale. În plus, participanții vor avea  în program jocuri de rol, introspecții, exerciții specifice pre-post adopției și o tombolă.

“Printre beneficiile obținute în urma participării la training se vor număra cunoașterea și înțelegerea situațiilor de viață, familiale, psihice, medicale și instituționale, reflectarea și elaborarea potențialelor dificultăți ale fiecărui părinte care ar dori să adopte un copil, precum și înțelegerea situației trecute a copilului adoptat și a faptului că istoria sa familială și instituţională necesită o acceptare mentală și afectivă de către fiecare părinte adoptiv”, transmit organizatorii.

Trainerii vor fi Laura Jacan, psihoterapeut cu o experiență de peste 12 ani în consiliera și psihoterapia familiilor adoptative, având formare și în psihoterapia traumei copiilor adoptați, și Simona Czudar, formator acreditat, trainer parental.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1074

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus