X
gant

Ovidiu Ganţ îl însoțește pe vicepremierul Vasile Dâncu la Berlin

Deputatul minorității germane, Ovidiu Ganț va întreprinde o vizită de lucru la Berlin în zilele de 29-30 septembrie, alături de vicepremierul Vasile Dâncu. Programul vizitei cuprinde discuţii la mai multe ministere federale, cu conducerea Bundestag-ului şi cu Grupul parlamentar de prietenie Germania-România. Delegaţia română va participa deasemenea la Seara parlamentară organizată de Ambasada României la Berlin, la care sunt invitaţi atât parlamentari germani cât şi reprezentanţi ai diasporei şi oameni de afacere.

„Vizita se înscrie în şirul vizitelor, pe care le-au întreprins în acest an domnul Preşedinte Iohannis şi domnul Premier Cioloş în Germania scopul fiind extinderea şi aprofundarea relaţiilor bilaterale între România şi Germania”, a declarat Ovidiu Ganţ.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un tata

  …pai cum sa nu-i dea ?! prietenia sovietica klaus-merkel, investitii la greu numai in Sibiul industrial pe forta de lucru ieftina pentru deutsche mutherland, care scrie doar pe produsul finit: made in deutschland !!! Ehe, cum somnul ratiunii naste…colosi economici si mama istorie fata prunci de metal cu creier de panzer…Oare cine va-ncerca a spune ca germania e motorul Europei ?! Fi-va, poate, motorul Europei, dar cu pistoane manufacturate in Balcani, sa fie clar !!! (nu sunt greseli literele mici la unele dintre substantivele proprii, sunt doar pareri personale!)

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   rosu

   Lasa-i sa mearga, tata, ca mai au mult de reparat.
   Ex.: Klaus Heitmann: Imaginea romanilor in spatiul lingvistic german .
   Era si timpul sa vada si aia ca Romania se schimba.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Olingpia Gafosdea

  ……de multe ori, ma gândesc oare exista “calitate” in clasa politica românească, chiar daca pe unele replici de politician “scrie” made in
  germany?….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact