Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cătălina Ponor: Am refuzat oferta PSD Constanţa de a candida la parlamentare. Politica este o meserie murdară

Cătălina Ponor: Am refuzat oferta PSD Constanţa de a candida la parlamentare. Politica este o meserie murdară

Gimnasta Cătălina Ponor afirmă, într-un interviu acordat vineri agenţiei de presă News.ro că a refuzat oferta PSD Constanţa de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, spunând că politica este ”o meserie murdară” şi nu doreşte să îşi arunce numele ”într-o astfel de lume”. Cu o zi în urmă, purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre, afirma că gimnasta va candida la alegerile parlamentare pe lista filialei.

Ea spune că a primit oferta în urmă cu trei-patru zile, din partea preşedintelui PSD Constanţa, Felix Stroe, şi că şi-a luat un răgaz pentru a le da răspunsul. Gimnasta spune că reprezentanţii PSD Constanţa au făcut anunţul, joi, fără a se consulta cu ea pentru că "probabil au considerat că răspunsul este pozitiv".

Gimnasta mai spune că i-a anunţat pe liderii PSD joi seară, după ora 23.00, că nu acceptă oferta de a candida.

”Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri - în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program şi ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea”, a declarat Cătălina Ponor, vineri, într-un interviu acordat News.ro.

În interviul acordat agenţiei, gimnasta a vorbit şi despre cum a fost abordată de PSD Constanţa pentru a intra în politică, dar şi despre nemulţumirile românilor faţă de clasa politică sau sport şi despre ce şanse crede că ar fi avut la vot, dacă accepta oferta social-democraţilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre declara, joi, pentru News.ro că gimnasta Cătălina Ponor va candida la alegerile parlamentare din acest an din partea PSD Constanţa, urmând să ocupe un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor.

Cătălina Ponor, în vârstă de 29 de ani, este multiplă medaliată olimpică la gimastică, având în palmares trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz.

La ultima ediţie a Jocurilor Olimpice, de la Rio de Janeiro, Cătălina Ponor a fost singura reprezentantă a României în competiţie, reuşind calificarea într-o singură finală, la sărituri, unde a ocupat locul 7.

Sportiva română va reîncepe pregătirea la Complexul Sportiv Naţional «Lia Manoliu» din Capitală în luna octombrie, separat de restul lotului naţional, care se va antrena la Deva, în urma deciziei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

alzara medic Sibiu

Acum 7 ani

Nu - i nimic ,mai rămân : Cuvioasa Parascheva ,sf Nectarie şi la rigoare chiar papistaşa Maica Teresa pt că era vlahă dinOhrid
Raspunde

Eugen

Acum 7 ani

O nulitate de sportiva, fara caracter! Un roman patriot iubitor de tara si de glie este PSD-ist!!! PSD simbolizeaza cele mai frumoase si dragi valori ale poporului nostru milenar.
Raspunde

Gheorghe Erbasu

Acum 7 ani

Ai glumit, nu?
Raspunde

Eu

Acum 7 ani

Ti-ai luat azi medicamentele Eugen?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Cătălino, fata maichii, "vina" fata in partidu' nost, al celor făr' de "pata" ! Acilea, nu tra sa iei nici tu, nici noi "hapuri"....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus