Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

FOTO ISU a activat planul roșu. Accident la Miercurea  între un microbuz și o mașină

FOTO ISU a activat planul roșu. Accident la Miercurea  între un microbuz și o mașină

Actualizare starea pacienților 4 octombrie 

Din cei 12 pacienți duși ieri la Unitatea de Primiri Urgențe, după efectuarea investigațiilor medicale, opt au plecat cu recomandări întrucât starea lor nu a necesitat internare fiind diagnosticați cu contuzii, escoriații, traumatisme minore.

Patru pacienți au rămas internați, doi bărbați în cadrul Secției Clinice Ortopedie (40 și 57 ani), diagnosticați cu multiple fracturi și două femei (27 și 57 ani), una în cadrul Secției Clinice Ortopedie cu fracturi și una în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie cu TCC și cu fracturi vertebre, transmit reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

Actualizare ora 18

Pentru salvarea tuturor victimelor, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, la fața locului deplasându-se patru ambulanțe SMURD, dintre care una pentru transport victime multiple, și două ambulanțe SAJ.

La sosirea echipajelor la fața locului, s-a constatat că în accident au fost implicate 14 persoane, printre care și doi copii, în autoturism se aflau două persoane încarcerate, iar patru persoane ce se aflau în microbuz, cu trumatisme, aveau nevoie de îngrijiri medicale.

"Cele două persoane încarcerate au fost scoase într-un timp scurt de către pompieri, li s-au acordat îngrijiri medicale de urgență și au fost transportate la UPU, având fracturi de membre. Echipajele medicale aflate la fața locului au evaluat, din punct de vedere medical, toate cele 14 persoane implicate în accidentul rutier, iar după evaluarea stării de sănătate a fiecăruia, acestea au fost transportate la UPU pentru investigații suplimentare," transmit reprezentanții ISU Sibiu.

ACTUALIZARE ora 13.10: 

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condițiile meteorologice a șoferului microbuzului. Acesta a frânat brusc pe carosabil umed, a derapat și a patruns pe contrasens intrând în coleziune cu turismul condus regulamentar spre Alba. În zonă se circulă dar îngreunat, în coloană.

img-20161003-wa0007 img-20161003-wa0006 img-20161003-wa0005

ACTUALIZARE ora 12.15 -  ISU Sibiu a anunțat ca a fost activat planul roșu pentru accidentul de la Miercurea Sibiului, care s-a soldat cu cel puțin șase răniți. Potrivit primelor informații de la fața locului, șoferul și pasagerul din autoturism au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, ca să poată fi scoși din mașină. Cei doi sunt în viață, însă au fracturi deschise.

Alte patru persoane din microbuzul de transport au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se pare că starea lor este ceva mai bună.

Traficul, în acest moment, este total blocat.

Știrea inițială:

Ora 12.00 - Un accident de circulație blochează, la ora transmiterii acestei știri, circulația pe Drumul Național 1. O coliziune între un autoturism și un microbuz a avut loc la ieșirea din Miercurea Sibiului, spre Alba.

ISU a trimis la fața locului patru autospeciale, printre care și o mașină de descarcerare.

Potrivit șoferilor aflați în trafic, timpul de așteptare se ridică deja la o jumătate de oră.

Foto: Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Nicu

Acum 7 ani

Nu trebuia deschisa autostrada, ca sa nu se mai intample asa ceva? Sau nu s-a facut inca planul la morti pe tronsonul Saliste - Cunta...
Raspunde

RomaniaDeCacat

Acum 7 ani

AZI TREBUIA SA FIE DESCHISA AUTOSTRADA! CACAT, DEFAPT DE 10 ANI TREBUIA!!!!!!!! GUVERNE DE TOT RAHATUL, TOTI NISTE HOTI IMBECILI ACOLO IN SUD!!! AU TRAS IN JOS TRANSILVANIA!!! DACA ERAM LA MAGHIARI SAU REGIUNE AUTONOMA, ERA CU TOTUL ALTA CIVILIZATIE!
Raspunde

Cosmin

Acum 7 ani

100% de acord cu tine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus