X
mos craciun

Primăria cumpără noi instalații pentru Crăciun: ”moș” de 4 m din leduri, cerb de 3, carpete mov, brad alb de 10 m

Aproape 100.000 de lei, fără TVA, este suma pe care Primăria Sibiu a alocat-o pentru achiziționarea unor noi ornamente de Crăciun. Acestea ar urma să fie amplasate în două intersecții de tip sens giratoriu din Sibiu: cel din Piața Unirii și cel de la intersecția Căii Dumbrăvii cu Mihai Viteazu.

Decorațiunile pentru cele două giratorii vor fi achiziționate prin intermediul unei proceduri publice, al cărei criteriu de atribuire este prețul cel mai mic. Potrivit anunțului licitației, banii vor fi alocați pentru achiziția a patru tipuri de ornamente cu leduri de diferite culori: un ”Moș Crăciun” de patru metri înălțime, un cerb de trei metri lungime, un brad din leduri înalt de zece metri, mai multe carpete și mai multe cadouri.

Moșul înalt de patru metri, cu leduri roșii și de culoarea ”alb rece” va fi amplasat în sensul giratoriu de la intersecția Mihai Viteazul cu Calea Dumbrăvii, alături de care va fi amplasat și cerbul de 3,3 metri, format din leduri albe. Cele două ornamente vor fi înconjurate de mai multe cadouri sub forma unor cuburi de câte un metru (alb, roșu, albastru) și de carpete de mai multe nuanțe: auriu-mov sau albastru-aurie.

Pentru giratoriul din Piața Unirii, principalul ornament va fi un brad înalt de zece metri, cu leduri în nuanțe ”alb cald”. Bradul va fi înconjurat de nouă cadouri (roșii, albe și albastre) și carpete mov, aurii și albastre.

Achiziția acestor ornamente va fi realizată on-line, prin intermediul Serviciului electronic de achiziții publice. Termenul pentru cei interesați de a oferta astfel de produse este 12 octombrie, iar produsele trebuie livrate în zece zile de la semnarea contractului.

foto

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, in sfârșit o investiție si “eficientă” si “oportuna”….
  De-acum, ne vom simți si “noi” de parca am fi in Quangzhou….
  Daca S-ar putea si niște pomeni constând in orez basmati,
  ca fierbe iute si face si “ochii mici” am fi “recunoscători”….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alex

  Descrierea amanuntita a instalatiilor duce clar gandul spre o licitatie “programata”. Termenul este scurt, numai cineva care le are deja pe stoc o sa participe…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact