Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO - Autostrada demolată va fi redeschisă traficului astăzi

VIDEO - Autostrada demolată va fi redeschisă traficului astăzi

Actualizare luni, 10 octombrie: În cele din urmă, traficul nu a mai fost redeschis săptămâna trecută, după cum sperau autoritățile. Lucrările de refacere, pe alocuri, a cării de rulare au continuat și aseară în zona nodului rutier de la Cunța.

La ora 08:00, circulația rutieră pe cei 22 de km ai lotului de autostradă dintre Săliște și Cunța încă nu era deschisă. Această deschidere a traficului este așteptată în cursul zilei de azi,

ACTUALIZARE duminică:

Circulația pe autostrada A1 Orăștie - Sibiu, între nodurile rutiere Săliște (județul Sibiu) și Cunța (județul Alba) (km 270+020 - km 292+455), se va redeschide duminică după-amiaza, după ce constructorii au reușit să remedieze degradările constatate la kilometrul 275+650 de metri, au precizat pentru AGERPRES surse oficiale.

"Circulația se va deschide în cursul acestei după-amieze, spre seară, se vor da la o parte balizele, nu va fi nimic cu tăieri de panglici. Anunțul oficial va fi făcut în cursul acestei zile de cei de la CNADNR", au explicat sursele oficiale citate de AGERPRES.

Circulația pe A1 Orăștie — Sibiu, între Săliște și Cunța, a fost oprită timp de un an, după ce s-au constatat fisuri în asfalt.

La începutul lunii septembrie 2015, Compania Națională de Administrare a Drumurilor Naționale din România (CNADNR) a anunțat închiderea circulației rutiere pe Autostrada A1 Orăștie — Sibiu, la 10 luni de la inaugurarea acesteia, între Nod rutier Săliște (km 270+020) — Nod rutier Cunța (km 292+455), datorită problemelor apărute la la km 275+650 al autostrăzii.

Știre inițială:

Asociația Pro Infrastructura a publicat în urmă cu două ore o postare pe pagina de facebook prin care anunță că mâine se redeschide traficul pe tronsonul de autostradă Săliște-Cunța, după mai bine de un an.

”Mult a fost, puțin a rămas! De mâine circulăm din nou pe A1 între Cunța și Săliște. Peste 100 de muncitori CNADNR au lucrat 16 ore pe zi timp de 45 de zile pentru a putea reda circulației lotul 3 al autostrăzii Orăștie-Sibiu. Îi felicităm pe toți pentru mobilizare!

O bilă neagră pentru decizia conducerii CNADNR din august 2015 de închidere a acestui segment, decizie ce a condus, indirect, la pierderea mai multor vieți omenești pe drumul național adiacent.

Drumuri bune!”, au transmis reprezentanții asociației.

Până la această oră CNADNR nu a făcut niciun anunț oficial pe această temă.

Cum se prezenta autostrada în această dimineață, vedeți în imaginile de mai jos.

Sursa video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Camarad

Acum 7 ani

Pai astia de la Asociatie sa taie si panglica inaugurala !
Raspunde

John de la Semafor

Acum 7 ani

Păi conducerea din august 2015, ar trebui să ştie şi cei de la Asociația "Pro Friptura" prin intermediul consiglierului Cătălin Drulă, că e aceeaşi cu cea de azi! Lipseşte DOAR Narcis Neaga, în rest, au fost păstrați cu grijă toți mafioții din CNADNR, acum pentru a oferi "servicii" noilor Stăpâni: Homor-Drulă-Boloş, combinatorii de contracte!!!
Raspunde

nu ne schimbam !

Acum 7 ani

vine de la anu narcis neaga, daca ia psd ,conducerea,ca banii aia multi s-au impartit....DNA nu-i face un mic proces astuia de-o devalizat tara ?lui ponta ?basescu?care stia ca se fura miliarde de euro(daca stia ca se vinde patrunjel la colt de str.)fa ceva DNA fa dreptate !!!!! fiti siguri ca la anu se iinchide soseaua iarasi, cu asa mascarici.....CNADNR,firma de neispraviti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus