alde

Comunicat de presă ALDE Sibiu

Joi, 13 octombrie 2016, a avut loc ședința biroului politic teritorial al organizațitie de tineret ALDE Sibiu, având ca invitat pe Co-președintele Organizației Nationale TLDE, Ioana Ciupe.  Ședinta a fost deschisă de către Co-președintele TLDE Sibiu, Adina-Minodora Murar, prin a precizat că ,,dincolo de tot ce se întâmplă pe scena politică, organizația de tineret are scopul de contribui la dezvoltarea  profesională a fiecărui tânăr în domeniul său de activitate și de a promova tinerii compețenți’’. De asemenea, la deschiderea ședinței a fost prezent și domnul Ion Ariton, Președintele ALDE Sibiu, care le-a transmis tinerilor faptul că în Parlamentul României se simte mai mult ca oricând nevoia de implicare a tinerilor în viața politică.

Făcând parte dintr-un partid de sorginte liberală, și singurul partid liberal din România, Ioana Ciupe contribuie prin simpla prezență la  întărirea echipei și încurajare tinerilor printr-un mesaj motivațional  ,,contribuția nostră a tinerilor este esențială în acestă campanie electorală.  Nu este suficient să stăm pe margine și să blamăm ce nu merge bine în România. Este necesar să ne implicăm activ pe deoparte în promovarea proiectelor, a candidaților care au demonstrat cu demnitate, prin activitățile lor merită să fie aleși în Legistativul României  și pe de altă parte,  susținem tinerii de valoare care dau dovadă de spirit de inițiativă și responsabilitate, care vin cu proiecte viabile și de interes pentru tinerii din România’’. Cu acest prilej lansăm oficial invitația tuturor tinerilor din județul Sibiu de a se alătura echipei TLDE pentru a putea construi un viitor mai bun generației noastre.

Salutăm prezența în filială a noului Co-președinte TLDE, Ioana Ciupe.

Departamentul de comunicare TLDE Sibiu

comments

7 opinii

1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

jonyjon

“Este necesar să ne implicăm activ pe deoparte în promovarea proiectelor, a candidaților care au demonstrat cu demnitate, prin activitățile lor merită să fie aleși în Legistativul României și pe de altă parte, susținem tinerii de valoare care dau dovadă de spirit de inițiativă și responsabilitate, care vin cu proiecte viabile și de interes pentru tinerii din România’’. Pai atunci strangeti si voi semnaturi pentru USR si excludeti-l pe Tariceanu si pe restul de penali din partid.

2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Bogdan

Alde sa se mai care din viata politica. Cum pot unii tineri sa.l pupe pe tariceanu nu pot sa inteleg….
    Semnati pentru USR! Gata cu vechii comunisti