Joi,
25.04.2024
Ploi Moderate
Acum
7°C

Ce facem sâmbătă și duminică

Ce facem sâmbătă și duminică

S-a deschis Târgul de Crăciun din Piața Mare, însă pe lângă acest punct de atracție, în oraș se mai întâmplă și alte lucruri.

Sâmbătă, 19 noiembrie

Pentru cei mici, Teatrul ,,Gong” din Sibiu propune ,,Atelierul de…meșterilit” de la orele 10 și 12, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Și la Sala Thalia, cei mici sunt așteptați să participe în cadrul Classic Junior Festival, la un spectacol de teatru muzical interactiv „Copilăria lui Beethoven”, de la ora 10 și un concert interactiv „Despre instrumentele de percuție”, de la ora 12.

Proiecția filmului „Inimi cicatrizate” continua și astăzi la Teatrul Gong, de la orele 14:00 și 20:00.

„Romeo și Julieta” se va pune în scenă de la ora 19, la Teatrul Național „Radu Stanca” și tot de la aceeași oră, Weekend-ul filmului german continua cu proiecția filmului „Wir sind jung, wir sind stark”, la Centrul Cultural German, subtitrat în limba engleză.

Duminică, 20 noiembrie

Proiecția filmului „Inimi cicatrizate” continuă și astăzi, la Teatrul Gong, de la ora 14:00 și de la ora 20:00 cu proiecția de gală, la care va participa și regizorul Radu Jude.

La Sala Thalia, de la ora 19, va fi un spectacolul cu dans, joc și voie bună „Tradiții” de dansuri populare românești și sârbești. Tot de la aceeași oră, Weekendul filmului german propune proiecția filmului „Kaddisch für einen Freund”, la Centrul Cultural German din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus