Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bombe descoperite la Copșa Mică. Dezamorsare reușită

Bombe descoperite la Copșa Mică. Dezamorsare reușită

Actualizare ora 19.20

Bombele au fost dezamorsate fără niciun incident nefericit. ”Având în vedere efectele distructive care ar fi putut apărea pe timpul intervenției (fiecare bombă de aviație avea greutate de peste 100 kg), pirotehnicienii au reușit să finalizeze misiunea de distrugere a muniției cu succes și profesionalism, fără a fi înregistrate evenimente negative”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Actualizare

Circulația feroviară în zona Copșa Mică a fost reluată.

Știre inițială

Trei bombe neexplodate  au fost descoperite în zona căii ferate din zona Copșa Mică de către muncitorii care efectuau săpături în zona respectivă. Tot ei au apelat 112 informând despre prezența unor elemente de muniție.

Pirotehnicienii din cadrul ISU Sibiu intervin pentru identificarea celor trei elemente de muniție (bombe de aviație), ridicarea acestora în condiții de siguranță, conform prevederilor legale și pentru cercetarea teritoriului de muniția rămasă neexplodată, cel mai probabil, din timpul războiului, transmit reprezentanții ISU.

Având în vedere că misiunea se desfășoară în apropierea căii ferate, circulația feroviară a fost oprită, urmând să fie reluată în scurt timp.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus