Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Tinerii sibieni se întâlnesc la ,,Bucuria Tinereții”

Tinerii sibieni se întâlnesc la ,,Bucuria Tinereții”

Glasurile tinerilor sibieni îmbrăcați în costume populare strămoșești sunt cele care se vor armoniza în cânt pentru a da răspunsurile în cadrul Sfintei Liturghii, sâmbătă, 22 octombrie. Întâlnirea tinerilor este pusă la cale de Organizaţia Tinerilor din Sibiu, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, împreună cu Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de Tineret.

Programul va începe la ora 8, cu Sfânta Liturghie în Catedrala mitropolitană din Sibiu, în prezența Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Sunt așteptați tineri din toate cele cinci protopopiate ale județului Sibiu, dar și oaspeți din Brașov și Cluj-Napoca. Începând cu ora 11, întâlnirea va continua cu ateliere interactive în mai multe săli ale Facultății de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna”, urmate de un concert de muzică folk susținut de un grup de tineri din Brașov, condus de părintele Costin Butnar.

,,Este o întâlnire a tinerilor la care sperăm să ne strângem în număr cât mai mare, așa că îi invităm cu drag pe toți cei dornici să ni se alăture! Să bucură tinerețea!”, transmit organizatorii.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment și de activitățile Organizației Tinerilor din Sibiu, pot fi accesate paginile: http://otsibiu.ro/ și https://www.facebook.com/otsibiu/. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus