Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Al doilea parc din Sibiu, iluminat ”eco-friendly”

Al doilea parc din Sibiu, iluminat ”eco-friendly”

Cu 19 noi corpuri de iluminat, 18 stâlpi și 440 de metri de cablu de iluminat, administrația locală vrea să transforme parcul Petőfi Sándor din Sibiu în al doilea parc cu un sistem de iluminat public ”eco-eficient”.

Documentația completă în vederea realizării unui astfel de sistem a fost realizată de societatea Electro-Con Impex SRL din Sibiu. Potrivit acesteia, investițiile necesare ar fi de maxim 200.000 de lei, inclusiv TVA (din care 183.000 de lei pentru lucrările de construcții și montaj). Pentru modernizarea rețelei ar trebui demontați stâlpii existenți, la fel și corpurile de iluminat folosite în prezent. În locul acestora vor fi aduși stâlpi metalici cu o înălțime de 3,5 metri, în vârful cărora vor fi montate corpuri de iluminat de tip LED 39 W.

Mai întâi, parcul Sub Arini

Este al doilea proiect de iluminare ”eco-friendly” a unui parc din Sibiu. În vara acestui an, același Consiliu local Sibiu adopta proiectul de modernizare a iluminatului și în parcul Sub Arini, proiect cu investiții estimate la 3,3 milioane de lei. Numărul sistemelor de iluminat amplasate în Sub Arini ar urma să fie de 287, iar noua rețea de curent subterană ar urma să aibă o lungime de șase kilometri. Luminile din acest parc ar urma să fie pornite din patru puncte.

Foto: Google Street View

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Gigi Nebunu'

Acum 7 ani

Nici un rromanistan critic pana acum? unde sunt parlitii ?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea,exact așa! Turcu ti-ar zice: "sunteți dreptate"...Eu spun doar ca gura păcătosului..
Raspunde

Diablo, regele infernului

Acum 7 ani

Asa este, sunt socat de lipsa certurilor / cancerului din aceasta sectiune de comentarii.
Raspunde

De ce nu Vlad Țepeș în schimb

Acum 7 ani

Da de unde pana unde acuma mai toate denumirile sunt în limba germana ??!@ ce trădători le sau voie la câțiva germani de la conducere ?mai nou și echipa de fotbal este în limba germana ...se pare ca nu numai industria ,resursele ,clădirile dar și Cultura a fost vândută pe nimic de profitori
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus