X
bivolaru

Judecătorii Tribunalului Sibiu au admis cererea lui Gregorian Bivolaru

Cererea lui Gregorian Bivolaru de a fi sesizată Curtea Constituţională în cazul său, a fost admisă, luni, de judecătorii Tribunalului Sibiu, dovezile depuse de avocaţi urmând să fie trimise CCR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Tribunalul Sibiu, în baza art. 29 al. 4 din Legea nr. 47/1992, a admis cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 466 alin. 2 teza a II-a din Codul de procedură penală, formulată de petentul-condamnat B. G. (…) Dispune înaintarea încheierii şi a dovezilor depuse, Curţii Constituţionale”, se arată în încheierea de şedinţă a judecătorilor Tribunalului Sibiu.

Avocatul lui Gregorian Bivolaru, Tiberius Bărbăcioru, a formulat în 17 octombrie, o excepţie de neconstituţionalitate, pronunţarea fiind amânată pentru 24 octombrie, acesta considerând că legiuitorul a introdus o condiţie suplimentară şi anume că un condamnat poate fi judecat în lipsă doar dacă nu a beneficiat de un apărător ales, această condiţie nefiind prevăzută în niciun document internaţional, după cum a arătat avocatul la momentul şedinţei de judecată.

Magistraţii Tribunalului Sibiu se vor pronunţa vineri, 28 octombrie, şi asupra admisibilităţii cererii de redeschidere a dosarului lui Bivolaru, în care a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    cosasul alb cu suflet negru

    Domnule ziarist Bodre, sau Dorbe, sau Borde, ne explicati cum se poate demite o cerere ? Ca asa scrieti in titlu ( saul tiltu, sau tlitu ?)

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact