X
Municipalul din Sibiu a așteptat proiectarea modernizării cu două luni peste termenul inițial

Sistem nou de irigații pentru Stadionul municipal. Și sistem de rezervare on-line

Administrația locală intenționează să realizeze o serie de noi investiții în zona stadionului municipal, potrivit proiectului de rectificare a bugetului local. Cele mai importante sunt achiziționarea unui sistem de irigații și reparații la tribune.

”Datorită faptului că activitățile sportive care se desfășoară pe Stadionul municipal Sibiu prezintă tot mai mult interes, pentru o mai bună întreținere a acestuia, respectiv îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a activităților sportive, propunem achiziționarea unui sistem de irigații în sumă de 110.000 de lei”, se arată în raportul prin care Serviciul de administrare a domeniului public și privat al municipiului propune rectificarea bugetului propriu.

Documentul respectiv face referire și la viitoarele terenuri de sport care urmează a fi amenajate pe terenul secundar, unde ”pentru o mai bună supraveghere a activităților sportive care se vor desfășura în perimetrul acestora” va fi amplasat un sistem de supraveghere video cu o valoare estimată la 20.000 de lei.
Cum aceste terenuri de sport (cu gazon sintetic și sistem de iluminat propriu) urmează a fi închiriate, administrația locală intenționează să implementeze un sistem de rezervări și plăți on-line pentru acestea. Valoarea acestei aplicații este estimată la 45.000 de lei.

În fine, cea mai mare sumă discutată pe tema stadionului în cadrul actualei rectificări bugetare este cea referitoare la intervențiile necesare la tribunele aferente zonei de vestiare. ”Aceste lucrări de reparații sunt necesare datorită stadiului avansat de deteriorare în care se află tribunele, iar valoarea acestor lucrări este în sumă de 200.000 de lei, care va fi acoperită din veniturile proprii ale serviciului”, se mai arată în documentul citat.

Rectificările bugetare solicitate urmează a fi discutate în ședința de joi a Consiliului local Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  Tot carpiti stadionul ca pe o masina veche ruginita, de care te mai folosesti putin pana apare rugina in alta parte. Peluzele si tribuna a II-a nu mai prezinta siguranta pentru spectatori (ar trebui toate demolate si construita doar o a doua tribuna de dimensiuni apropiate cu tribuna I), instalatiile sanitare din toalete sunt dezastru…sunt probleme grave dar care nu se vad… in fine daca pe moment nu se gaseste alta solutie, este buna si aceasta pentru ceva timp…nu stiu cat de priceputi in materie de sport si dotarile necesare ale stadioanelor sunt consilierii locali (mai toti vin din sfera invatamantului sau juridicului)….dar ma rog…poate se pricepe macar unul din cei 26…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Luca

  Mai bine investiti intr-un sistem de supraveghere video al orasului , ca politia este f slaba – s-a vazut cum au actionat in povestea cu ursu , mai ales dupa nefericitul incident !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact