X
Sigla-APA-CANAL-OK

Tarif unic pentru apa potabilă din comunele Păuca și Rășinari

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” a aprobat aplicarea, de la 1 octombrie, a tarifului unic practicat de SC ”Apă Cana Sibiu în întreaga arie de operare și pentru comunele Păuca și Rășinari.

Prețul apei potabile va fi de 3,36 lei / mc (3,08 lei fără TVA) iar cel al canalizării de 2,56 lei / mc ( 2,13 lei fără TVA). Noile tarife se vor regăsi în facturile emise de ”Apă Canal”  Sibiu  în luna noiembrie, care vor conține consumurile din luna precedentă, la care se aplică noile prețuri.

În comuna Rășinari, abonații vor achita tariful de apă potabilă pe măsură ce imobilele le sunt racordate la noua rețea de distribuție a apei. Tarifele au fost avizate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), prin Avizul nr. 414.504 / 25.07.2016 și aprobate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” prin Hotărârea nr. 35 / 20.09.2016.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Bau Bau

    La Apoldu de Jos au fost facute retele de apa si canalizare care sunt nefunctionale inca de la inaugurare. Lucrare facuta , banii probabil luati si beneficii pentru populatie ZERO. RUSINE….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact