Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Benzile desenate de la Sibiu ajung în Franța

Benzile desenate de la Sibiu ajung în Franța

Benzile desenate din Sibiu vor fi prezente în acest weekend la unul dintre cele mai mari Festivaluri de Benzi Desenate din Franța, ,,Quai des Bulles”, din Saint-Malo. Festivalul de benzi desenate de la Sibiu a crescut de la an la an, întrunind unii dintre cei mai buni autori români. 

Festivalul promovează de patru ani de zile banda desenată în orașul Sibiu, invitându-i, în fiecare an, pe cei mai buni autori români de benzi desenate, precum și autori de pe întreg continentul european. În acest an, Festivalul a avut peste 30 de artiști din șase țări, iar numărul vizitatorilor s-a ridicat la aproximativ 2000.

Prin acest parteneriat între Festivalul de la Sibiu si cel de la Saint-Malo, ,,Quai des Bulles”, cei doi parteneri vor promova artiști din Franța și din România. Pe standul festivalului vor fi prezentate mai mult de 40 de albume publicate în ultimii ani în România. ,,Acest parteneriat reprezintă recunoașterea importanței pe care o dobândește în fiecare an Festivalul de la Sibiu, întrucât Festivalul de la Saint-Malo este unul dintre cele mai importante evenimentele ale anului din Franța, țara de referință a Benzilor Desenate”, spun organizatorii.

La cea de-a 36-a ediție a Festivalului ,,Quai des Bulles”, care va avea loc între 28 și 30 octombrie, va fi invitată și Maria Surducan. Aceasta are publicații ca ,,Jumătatea plină” sau ,,Prâslea cel voinic și merele de aur”, atât în România, cât și în Franța.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus