Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ce mai cer sibienii după ce au strada asfaltată?

Ce mai cer sibienii după ce au strada asfaltată?

Moment mai puțin obișnuit în ședința Consiliului local Sibiu: în fața aleșilor locali a venit locuitorul unei străzi recent reabilitată pentru a mulțumi. Și a continuat cu un ”dar…”.

”Vă mulțumim pentru lucrările de pe Aleea Haiducului, totul arată foarte bine, avem și trotuare și locuri de parcare și asfalt bun. Cetățenii de pe această stradă m-au trimis să vă mulțumesc. Dar… căci există și un dar”, a continuat vesel Ion Constantinescu. ”Eu de 32 de ani stau în zonă și niciodată de sărbători nu a fost pus măcar un beculeț în zonă. Am venit să vă rugăm, dacă sunt bani, să puneți și pe strada Hipodromului, cel puțin, niște ornamente de sărbători. Dacă sunt bani, căci dacă nu… nu. Dar pe strada Hipodrom nu avem nici măcar magazine care să pună în vitrine beculețe. Pe Mihai Viteazu e plin și de ornamente și de magazine cu vitrine luminate, dar la noi… Asta vă rugăm. Și vă mulțumim”, și-a încheiat scurta intervenție Ion Constantinescu. Pe loc, însă, nu i-a fost făcută nicio promisiune.

Aleea Haiducului a fost reabilitată în cursul acestui an în cadrul proiectului de reabilitare a cartierului Hipodrom II. Lucrările cu o valoare inițială de 676.000 de lei au inclus modernizarea carosabilului și a trotuarelor, amenajarea unor guri de scurgere a apelor pluviale, modernizarea iluminatului public și amenajarea tubulaturilor utilizate pentru cablajul metropolitan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Dumitru

Acum 7 ani

Si eu care credeam ca cere un spatiu verde sau un gard viu sau macar un copac. ...
Raspunde

baba

Acum 7 ani

Sa fie rusine primariei , cum se poate ca in zona M.Viteazu in spatele blocurilor sa nu se mai faca trotuar daca a fost ? Cum de v-ati gandit sa faceti drum ? Noi care iesim din scara blocului credeti ca avem aripi sa zburam ? Este clar chiar nu va pasa de oameni .
Raspunde

Gogu

Acum 7 ani

Eu ma rog de primaria Sibiu sa puna un amarat de bec pe strada (prelungirea Sacel), din 2013, sa vad pe unde merg, stalpii sunt pusi, aproape pe toata strada sunt si borduri, dar nu sunt in stare sa urce un bel pe stalp. In fiecare an raspunsul este ca anul acesta! Si lor le lipsesc ornamentele de Craciun.
Raspunde

Anonymus

Acum 7 ani

ornamente de craciun lipseau ca in rest avem de toate... dar de mers cu masinile de curata zapada iarna nu sunteti in stare? aia de la primaria Sibiu care sunteti toti niste incapabili... sa veniti sa faceti gura ca nu curatam zapada in fata casei desi ninge puternic stiti dar sa veniti cu plugurile nu. iar cand veniti toata zapada frumos asezata pe margine de oamenii care curata zapada de pe trotuare o aruncati inapoi pe trotuare ca sa mai muncim odata degeaba...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus