Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Apă Canal Sibiu trece la programul ”de iarnă”

Apă Canal Sibiu trece la programul ”de iarnă”

Societatea Apă Canal Sibiu anunță că își schimbă programul de lucru cu publicul, începând cu data 1 noiembrie.

Noul program de lucru va fi următorul:

-Sediul central: luni – joi 08,00 – 16,30; vineri 08,00 – 14,00; -Casieria centrală, str. Eschil nr. 6: luni – joi 09,00 – 16,00; vineri 09,00 – 13,30; – Casieria din Sibiu, str. Samuel Brukenthal nr. 4, va funcționa după programul obișnuit, respectiv: luni – vineri 08,00 – 13,00 și 14,00 – 19,00; sâmbătă 08,00 – 12,00. – Toate sucursalele, centrele și punctele de lucru din aria de operare: luni – joi 08,00 – 16,30; vineri 08,00 – 14,00.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Anonymus

Acum 7 ani

dar cei de la apa-canal cand vor intra si ei in randul celorlalti operatori de servicii sa poti sa platesti factura la roboteii de la BRD sau la punctele galbene din oras? trebuie sa mergi mereu la ei la ghiseu ca nu au cod de bare sa poti plati la robotel, la cati bani iau de la oameni si pentru serviciile pe care le ofera ar putea macar atata sa faca...
Raspunde

Bula

Acum 7 ani

da director e tot Niculescu ? asta nu poate gandi activitatea firmei decat in beneficiul acesteia uitand cine da banii ? aceasta firma nu presteaza servicii ?? exemplu cras de monopol !! pot eu cetatean al Sibiului sa-mi aleg operatorul la serviciile de care am nevoie ?! Nu ! sunt captiv la aceste lacomene societati comerciale care nu au concurenta si fac fix ce vreau directorii.
Raspunde

Iorgu

Acum 7 ani

Pai apa se plateste si la Paypoint, oriunde vezi sigla aia galbena, ca de aia ai COD de bare. Apoi, treba cu monopolu e super ca berbecii ar vrea sa bea apa din doua adapatori, chair in mijlocul orasului, ca in muntele de pe care vin ! Nu se poate baieti! Vorba lui CT Popescu: eclipsa de creier !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus