X

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CELLA

  Liste bune si liste cu bube. Tradatori si tradati. Navetisti si traseisti. La PSD personaje mizerabile. Sitterli care saracu se uita pierdut sa pupe mina lui Arcas. Un om de nimic fara minte caci in locul lui gindeste sotia si apoi senatorul melcilor Arcas. Ce sa mai zicem de asta din urma caci pentru el gindeste eminenta sa Dana Moraras. Manuela sau Manuel Catrina nu stim sigur … Avram Nicolae in pom caci doar e pomicultor.
  Sa trecem la altii traseistii: Axente sau Fraticiu sau Ariton??? Uitasem Neagu care e ba PD ba PNL dar niciodata PDL
  La PNL nu sunt de la noi deci sa scrie cei de la Botosani caci ii cunosc mai bine decit noi.
  USR ilustri necunoscuti.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   E.A.

   CELLA, ce analiza de ris stiti sa faceti, cum puteti spune de dl. Siterli ca gindeste sotia lui in locul lui. Dar de dl. Arcas ca gindeste Morarasi Dana, ce treaba are ea cu domnul senator? Ca domnul senator este casatorit cu un copil. Si nu este senator de melci ca are 3 mandate de senator si in comisia economica

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara

  A trecut glonţul pe la ureche : Dodon nu ne – a umilit în primul tur ; în schimb ne – aumilit aseară lab 1 dep Tudor Barbu exOTV ,exPPDD ,candidat pnl (!) : ” trebuie să înţelegem că în acord cu SUA ,UE,Moskova graniţa NATO şi UE e pe Prut” şi noi nu trebuie să mai promovăm alte deziderate ! Un şobolan găzdiut de rudele sale : otv,ppdd,pnl .De aceea votăm RĂUL cel MIC : USR .Are şi el dreptul să creascăcăci are deja germenii : Ghinea şi Vlad Alexandrescu ( cel care – l înfrunta public pe Iohannis după demitetea sa de la Cultură şi înlocuirea cu o altă catastrofă .) !

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Adrian

   Textele acestea cu “votăm RĂUL cel MIC : USR ” miros de la o posta a intoxicare. Alzara…daca vrei sa stii USR nu e raul cel mai mic ci cel mai mare! Niste diletanti in politica care se dau specialisti si salvatori (nu ne-am saturat de atatia salvatoro – specialisti) ? Cred ca un om cu capul pe umeri voteaza un om si din prizma traditiei partidului din spate (indiferent daca e de stanga sau de dreapta). De ce? Pentru ca are sustinere in parlament, experienta politica (personala si/sau a colegilor) si poate face ceva ptr comunitate. Raul cel mai mic e de fapt..cel mai mare. Ilustii necunoscuti cum spunea cineva mai sus. Pericol maxim mai ales ca fac parte dintr-un partid care nu stie ce vrea, nu are un plan si o doctrina.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cl. Anul Politic

  Văd că în poza PSD e Lucian Radu, deși nu e pe listă…Nu ați găsit o poză de actualitate ? Ce rost are să apară în poză dacă nu e pe listă ? Iar la PNL același Mircea Cazan, același Neagu…cu ei doi nu cred că se va primeni clasa politică. Iar în fruntea PNL e doamna care a fugit de la PDL, după ce a văzut că se scufundă corabia. E clar că nu ne mai revenim.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pop Vasile

  Domnule Bratu, cu toata stima, in virtuatea actului jurnalistic, va rog frumos sa puneti la dispozitia cititorilor lista reala a candidatilor / partidelor privind alegerile din decembrie 2016. Va rugam nu mai induceti oamenii in eroare, respectati deontologia profesionala, bazandu-va pe impartialitate si echidistanta. Lista reala (pe care mi-e tare greu sa cred ca nu o cunoasteti/detineti), dragi cititori ai acestui ziar, sa stiti ca o regasiti pe site-ul BEJ Sibiu. Este pacat ca avem oameni buni, care candideaza la alte partide decat cele afisate, si care daca nu au ‘cotizat’ au fost imediat exclusi si inclusi la categoria ‘no name’.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alzara

  Mai greu de votat decât oricând . Aş da un vot ANR pentru onestitatea lui Marian Munteanu cunoscut din 1990 câd condamnarea comunismului era condamnabilă…

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  E mai greu ca oricand…da aici asa e….lumea s-a saturat de toate partidele ca de mere acre…de 26 de ani Romania a dat tot inapoi,lumea e mai saraca,mai deziluzionata,politicienii mai bogati ,mai hoti,mai mincinosi…astia merita doar un vot de blam,anulat votul …sau ,mai bine…absenteism in masa…sa se voteze ei pe ei…escroci si tradatori de tara ordinari.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact