Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Olimpiada Mărginimii, provocare prin sport pentru elevi

Olimpiada Mărginimii, provocare prin sport pentru elevi

A devenit o tradiție ca, în vinerea cea mai apropiată de Ziua Armatei Române,  Liceul Tehnologic „Ioan Lupaş” Sălişte să organizeze Olimpiada Mărginimii. Astfel, pentru câteva ore, sportul a pus stăpânire, vineri, 28 octombrie, pe localităţile Sălişte şi Mag.

deschidere-1

Elevii din aproape toate satele Mărginimii Sibiului, şi nu numai, de la ciclul primar şi până la cel liceal, s-au întrecut în cadrul unor concursuri individuale precum cros, tenis de masă, popice sau competiţii pe echipe fotbal, baschet şi floorball. Primirea invitaţilor şi festivitatea de deschidere a evenimentului a avut loc în curtea Şcolii de Jos, unde au fost adresate cuvinte de bun venit şi de încurajare de către gazdele evenimentului precum şi de primarul oraşului Sălişte, Horaţiu Dumitru Răcuciu.  Evenimentul a fost binecuvântat de preoţii Ioan Ciocan, Nicolae Bădilă şi Florin Radu.

floorbal-fete-1

După ore de întreceri, la Sala de sport a oraşului Sălişte, a avut loc festivitatea de premiere la care au participat primarul şi reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sibiu, Nicoleta Sonia David, director executiv şi prof. Călin Anton,  fiind acordate pentru cei mai merituoşi diplome, medalii, cupe, tricouri şi mingi.

fotbal-gimnaziu fotbal-gimnaziu1

premiere-cros-baieti-5-6 premiere-cros-fete5-6

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus