X
aeroport blue air (13) (Copy)

Aeroporturile Arad și Timișoara vor fuziona.  Aeroportul din Arad, preluat de Ministerul Transporturilor

Aeroportul Internaţional Arad, care a fost modernizat cu circa două milioane de euro, dar nu mai are curse regulate de pasageri sau marfă, va fi preluat de către Ministerul Transporturilor, a anunţat, joi la Arad, ministrul Transporturilor, Sorin Petru Buşe, citat de corespodentul MEDIAFAX.

“Aeroportul din Arad este o investiţie foarte frumoasă, care acum este nevalorizată. După ce autorităţile locale vor rezolva o anumită problemă administrativă, noi vom prelua acest aeroport la minister şi vom trata pentru a realiza sinergii cu Aeroportul din Timişoara, deci de a crea o operaţie mai complexă. Avem şi alte idei pe care o să le valorificăm”, a spus, joi, la Arad, ministrul transporturilor Sorin Petru Buşe.

Proiectul este susţinut de către autorităţile locale.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că ministrul Transporturilor a apreciat faptul că aeroportul este modern şi “s-au declanşat procedurile de transfer către minister şi evident fuziunea cu Aeroportul din Timişoara, astfel încât în vestul ţării să existe un singur aeroport, cu pistă la Timişoara şi cu pistă la Arad”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    alzara medic

    Înkurînd un aeroport ( desigur internaţional ) în fiecare oraş ; desigur, vor lipsi călătorii plătitori dar construcţia a mărit PIB -ul şi mai ales şpaga .Peste tot ( în ţara în care suntem chemaţi să avem încredere ; încă o dată au confundat Ţara cu EI ! ) .

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact