Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dan Perjovschi și Ad hoc, live pe zid

Dan Perjovschi și Ad hoc, live pe zid

O oră de muzică și desene live cu Dan Perjovschi și formația Ad hoc. Asta îi așteaptă pe sibieni, duminică, 6 noiembrie, de la ora 16, la zidul din curtea Teatrului Național ,,Radu Stanca”.

Evenimentul este organizat de Teatrul Național ,,Radu Stanca” și Ziarul Orizontul, care după șapte ani, propune o secțiune sonoră. Ad Hoc are șase chitare electroacustice și un repertoriu de melodii local-globale reorchestrate, dar și compoziții nou-nouțe. În același registru, desenele de pe zid reorchestrează evenimente local-globale știute de toată lumea, în forme și expresii noi.

,,Veniți la un concert și-un desen în una din ultimele zile cu soare din toamna asta. Prognoza zice că va fi mai cald decât ieri și alaltăieri dar totuși îmbrăcați-vă gros…cine mai crede televiziunile?”, transmit organizatorii. Pentru cei care vor să ia parte la concert, intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus