Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

”Ce facem cu România?” Istoricii evaluează la Sibiu mersul țării din 1940 până azi

”Ce facem cu România?” Istoricii evaluează la Sibiu mersul țării din 1940 până azi

Cercul Militar va găzdui joi o dezbatere cu tema ”Ce facem România?” la care sunt invitați să participe mai mulți istorici sibieni. Motivul convocării este dat de o nouă carte scrisă de fostul ministru Gavril Dejeu, care a strâns aici opiniile sale apărute în ziarul Turnul Sfatului, în perioada 2011-2016. ”Această carte cuprinde articolele mele, care în esență îmbrățișează întreaga evoluție politică a României în acești ultimi cinci-șase ani. Am convenit cu profesorul Mihai Racovițan să convocăm o  masă rotundă cu caracter istoric, în care să discutăm această problemă a evoluției descendente a României în această perioadă de timp, pe marginea acestei cărți, dar și pe baza evenimentelor petrecute din 1940, până azi. Ne dorim o masă rotundă la care să ia parte cât mai mulți istorici, pentru a avea o discuție vie despre aceste probleme”, a declarat Gavril Dejeu.

Lansarea cărții și dezbaterea se vor desfășura joi, 24 noiembrie, la Cercul Milatr din Sibiu, de la ora 10.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, cel din imagine e un "istoric" sau mai degraba figurant intr-un "film istoric" de mana-doua bazat pe fapte reale?..."Dansul" nu a fost "comandant de osti al trupelor domnesti" ce-a infrant in fata gloatelor conduse de "haiducul" Miron Cosma la Berevoiesti.... Noroc cu "pacea" de la Cozia....
Raspunde

m

Acum 7 ani

Pe bune, ce ai cu ghilimelele? Vreun fetis sexual?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea "votati totusi..USR" esti cumva interesat de subiectu'- sex? Nimic nou pentru cei ce sufera de obsesii, cum e cazu' lu' matale...Spre deosebire de Puie Monta, Nuie Picusor, eu obisnuiesc sa foflosesc ghilimele, "prietenii stiu de ce"..."Ah, si ce m-am inervat! Asta-i bine"...Ha, ha, ha...
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Unul di groparii sibieni ai PNȚ - cd . Ce tupeu...
Raspunde

Oficer down

Acum 7 ani

Gropar ,gropar, insa il doare la basca pe bosorogu dejeu ,incaseaza lunar 100 de milioane vechi ,iar voi carcotiti a paguba ,loserilor.
Raspunde

m

Acum 7 ani

Deci de ce folosesti ghilimelele?
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

Ce urmareste de fapt domnul Bratu? Sa faca reclama la cartea colegului? Sa ne invite la dezbatere, dezbatere la care participa prietenii autorului? Autorul confunda si amesteca (din greseala, oare?) istoria cu opiniile d-lui Dejeu. Opinii pe care le urmaresc, si care, dupa parerea mea, nu sunt tocmai obiective. Ce sa mai zici de modestia din titlu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus