Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

#PrimulVot „Plasează vina de la unii la alții când, de fapt, răspunsul este incompetență” VIDEO

#PrimulVot „Plasează vina de la unii la alții când, de fapt, răspunsul este incompetență” VIDEO

Generația ’90, ia atitudine! E țara ta, construiește-o așa cum vrei! Turnul Sfatului deschide o secțiune specială pentru tinerii născuți după 1989, cărora le pasă. Dacă simți că ești prea tânăr ca să fii deja dezamăgit, nu sta pe margine. Spune-ne de ce votezi la alegerile din 11 decembrie și ce vrei să schimbi. Convinge-ne și pe noi, cei cu silă de politicieni și politică, să nu renunțăm. Trimite mărturia ta filmată la adresa [email protected] sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook  și te vom contacta noi. #primulvot e pentru țara ta!

Monica Mihalcea, 21 de ani

Monica Mihalcea are 21 de ani și este studentă în anul III, la Asistență Socială, în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Ea crede că legile nu sunt gândite pe termen lung și se pliază perfect pe interesele personale ale politicienilor. Mai mult decât atât, tânăra este nemulțumită de lipsa de comunicare a autorităților și totodată de modulu în care aceștia acționează. ,,S-a văzut în nenumărate rânduri cât de nepregătiți suntem când vine vorba de intervenție, și, aici pot aminti de tragedia din Colectiv, dar și de evenimentul mult mediatizat cu ursul din Sibiu. S-a văzut câte probleme ascunde sistemul medical, dar și cât de defectuoasă este comunicare dintre autorități”, spune Monica.

https://youtu.be/1Iz38izWz4k

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus