Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Directorul CNAIR: Anul 2017 va fi cel mai bun pentru autostrăzi

Directorul CNAIR: Anul 2017 va fi cel mai bun pentru autostrăzi

Pegătirile din 2016 şi stadiile avansate în care se află lucrările de infrastructură ne permit să spunem că 2017 va fi cel mai bun an pentru autostrăzi, a declarat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un interviu pentru MEDIAFAX.

Dacă în anul 2016 – deşi electoral – au fost prea puţine inaugurări de autostrăzi, în 2017 se vor acumula mai multe proiecte finalizate, „moştenirea” actualei guvernări pentru viitoarea fiind, în premieră, una pozitivă din acest punct de vedere. Asta pentru că în prezent se află în stadii foarte avansate de execuţie mai multe tronsoane de autostradă.

„Prin ceea ce am deblocat în acest an, s-a creat o inerţie a proiectelor astfel încât indiferent ce se întâmplă în viitorul apropiat, indiferent ce se întâmplă la anul, eu consider că 2017 va fi unul dintre cei mai buni ani ai Companiei. Putem avea foarte multe tronsoane puse în circulaţie, redate traficului, şi aici pot aminti Sebeş-Turda într-o proporţie spre 95% (poate doar vreun nod o să lipsească), Lugoj-Deva (dacă vom avea autorizaţie în cursul acestui an), vom mai avea Nădăşelu-Gilău, apoi conform contractului poate fi Mihăeşti-Nădăşelu; lucrurile merg, de asemenea, destul de bine şi pe Tîrgu-Mureş – Câmpia Turzii, ca şi Bucureşti-Ploieşti integral”, a declarat Cătălin Homor pentru MEDIAFAX.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

vlad

Acum 7 ani

dupa ce timp de 3 ani monta/psd a tot taiat din banii de la investitii e normal ca in 2016 sa nu se inaugureze nimic nou...
Raspunde

ce schimbare !

Acum 7 ani

de la marinarul patriot nu s-aconstruit 1 metru de autostr.da dupa alegeri sa vezi ce se intimpla !!!!NEISPRAVITILOR !!!! IMPOTENTILOR UN TROTUAR NU SINTETI IN STARE SA CONSTRUITI. HOTILOR !!!
Raspunde

siby

Acum 7 ani

La anul vom inaugura de doua ori mai multi km decat anul acesta: 0 x 2 = ????
Raspunde

Toto

Acum 7 ani

La fel cum ar putea fi, ar putea sa nu fie, cine stie care va fi directorul CNADNR...
Raspunde

ciprian

Acum 7 ani

Vor sa termine Sebes-Turda in 2017 si inca nu au facut exproprieri suplimentare pe tronsoanele 1 si 2 unde mai sunt de expropriat case. MINCIUNI. NISTE MINCINOSI
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna ! Nenea, vin alegerile!!! "Pacea" universala este declarată si cine credeti ca au un "sincer" interes de-a prelungi viata "găinilor"? Eei , ati vazut nenea ca nu sunteți chiar asa prosti cum susțin tot felul de "politologi"....sigur ca da, "vulpile" nenea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus