Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Patinoarul din Sibiu se mută la Șelimbăr și Avrig

Patinoarul din Sibiu se mută la Șelimbăr și Avrig

În mai puțin de trei săptămâni, iarna își va intra în drepturi depline din punct de vedere calendaristic, iar veștile pentru iubitorii de gheață nu încetează să apară. Vestea bună este că în acest sezon, se va patina, pentru prima dată la Șelimbăr și în curtea Palatului Brukenthal, la Avrig. Vestea mai puțin bună este că în Sibiu, anul acesta, nu se va mai face patinoar. Administratorul care s-a ocupat în anii trecuți de acesta, spune că a întâmpinat anumite probleme tehnice.

Iarna aceasta, pentru prima dată, în centrul Șelimbărului, se va putea patina pe o suprafață de aproximativ 500 de metri de gheață.

„Încă suntem în procedură de achiziție. Programul de funcționare și tariful se vor stabili ulterior. Eu aș dori să se deschidă undeva de Moș Nicolae”, spune Marius Grecu, primar al comunei Șelimbăr.

Și la Palatul Brukenthal din Avrig, iubitorii de gheață își pot testa patinele din 25 noiembrie.

„E o premieră și pentru Brukenthal și pentru Avrig. Va fi un patinoar cu o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, iar la tarife încă se lucrează.”, spune Lidia Bădilă, purtător de cuvânt al Palatului Brukenthal din Avrig

La Cisnădie, patinoarul se va deschide pe 1 decembrie, iar primarul orașului, Gheorghe Huja, spune că prețurile au rămas la fel ca anul trecut, respectiv 5 lei ora.

În ultimii ani, în Parcul Sub Arini, la începutul lunii decembrie, spre bucuria copiilor și a iubitorilor de gheață, se deschidea patinoarul, însă, anul acesta, patinoarul nu se va deschide.

„Sezonul acesta nu s-a putut face patinoar la Sibiu din motive tehnice, dar sperăm că la anul se va face. Este vorba despre un post de transformare care trebuie schimbat, iar electrica nu vrea să schimbe, iar eu ca firmă privată nu îmi permit. Nu am putere de curent cât ar trebui pe întreaga suprafață pe care vreau să o fac, iar jumătate nu are rost. Și anul trecut m-am chinuit foarte mult”, spune Remus Gliga, administrator al patinoarului din parcul Sub Arini.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

14 comentarii

v.s.

Acum 7 ani

http://catcostaclujul.ro/complexul-sportiv-de-9-4-hectare-al-clujului-gata-sa-si-deschida-portile-intrare-gratuita-foto/ pana una alta
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Dar fostul nostru patinoar din Subarini ,subliniez ,AL NOSTRU , unde est ? Al cui ? De ce ? Pe cât ?Acum facem terocedări după molima comunistă dar cum am rătăcit ce aveam NOI ,cetăţenii ( Buergerii ) Sibiului ?
Raspunde

Toto

Acum 7 ani

Voi hambuergerii ati cam dat-o pe saorma cu de toate, ca nu mai prea faceti miscare. Ne atacăm când aflam ca nu se poate, dar cand avem nu ne intereseaza. Tipish rumenisch.
Raspunde

Geta

Acum 7 ani

Mare le primar al nostru mai avea nevoie de vreo 10 mandate ca sa faca si altceva in afara de festivaluri si "retrocedari". Astept sa fie invocata "greaua mostenire".
Raspunde

Zorro

Acum 7 ani

N-a facut mutul sas nimic ,apai va face baba incompetenta astrid ceva? no way ,doar sifonari de bani si gargara pentru prostii ce i-au votat.
Raspunde

da

Acum 7 ani

slaba primarita
Raspunde

Greuceanu

Acum 7 ani

Mulțumesc capitalei europene pentru multiplele Sali de cinema, teatru, patinoare si ștranduri. ACeleasi vă doresc si Dvs., dna primar & Co!
Raspunde

Game of Thrones

Acum 7 ani

perfect de acord. am fost fraierit odata (cand am votat), a doua oara, game over. M-am convins. A avut timp suficient sa demonstreze una-alta. Ca tot veni vorba, noi cand ne mai primim tomberoanele de sticla si hartie?! Multumim, ne ducem tot mai tare in gard.
Raspunde

unknown

Acum 7 ani

Ce priceputa e lumea aici. daca facem patinoar de ce nu sunt drumuri al periferie daca facem drumuri de ce nu sunt gunoaie daca sunt gunoaie ce e cu maidanezii ... aaaa, parca astia nu mai sunt daca facem ceva .. de ce asta si nu alta. daca avem in sfarsit ceva curse de pe aeroport .. de ce nu sunt sali de cinema. Rata somajului in Sibiu e sub 4%.. avem de lucru.... si eu cred ca asta e un lucru esential.
Raspunde

Sergeant

Acum 7 ani

Pai, tu poti doar sa lucri si sa dormi...noi ceilalti, mai avem si copii.
Raspunde

Luci

Acum 7 ani

Felicitari Electrica! Pai de ce sa schimbe ei Traf-ul? Nu castiga nimic. Ei doar sug in continuare investitii minime. Asa-i la noi. De ce nu ia putin atitudine si primaria? Anul 2016..cateodata mai rau ca-n '89
Raspunde

Mama

Acum 7 ani

Este esențial că avem de lucru pentru noi, adulții . Ce ne facem cu copiii noștri care nu au locuri decente în care să facă sport: bazin de înot, vezi Olimpia, patinoar, sala de atletism funcțională, ca să nu mai intrăm în alte sporturi. După mulți ani de zile s-a inaugurat în sfârșit mă locușor de joacă pentru copii în Subarini. Copiii nu doresc festivaluri, nu atât de multe. În schimb le lipsesc multe lucruri esențiale. Vestiarele bazinului Olimpia sunt renovate acum te părinți! Când mai aveam patinoar în centru, patinoarul era plin și dimineața cu copiii de la diferitele școli, și după-amiaza cu publicul.
Raspunde

Andras

Acum 7 ani

Plecam din orașul din buricul tarii, fosta capitală culturală europeană la comuna Șelimbăr că sa putem sa ne dam cu patinele. Primărița doarme? Nu suntem în stare să avem un patinoar, un rahat de țarc cu gheață în el la sub zero grade sa practicam un sport de iarna... iarna! Tara de căcat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus