Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

FC Hermannstadt, la a doua deplasare consecutivă în campionat

FC Hermannstadt, la a doua deplasare consecutivă în campionat

La două săptămâni distanță de victoria de la Oșorhei, scor 2-1, FC Hermannstadt joacă din nou în campionat, tot în deplasare, cu Unirea Jucu. Partida, contând pentru etapa a XIII-a, se dispută vineri, 18 noiembrie, de la ora 14:00.

Unirea Jucu se află pe locul nouă în clasament cu 17 puncte, după cinci victorii, două egaluri și patru înfrângeri. „Știm că echipa din Jucu e una dintre cele puternice pe teren propriu. Cu toate acestea, suntem conectați la joc și mergem acolo cu gândul să luăm cele trei puncte puse în joc”, a declarat unul dintre obișnuiții primului „unsprezece”, fundașul central Gabriel Oiță. În acest meci, la FC Hermannstadt ar putea debuta internaționalul de juniori Cristian Chifu, transferat la mijlocul acestei săptămâni.

După 12 etape, FC Hermannstadt ocupă primul loc în clasamentul Seriei a V- a, cu 31 de puncte. Sibienii au cel mai bun punctaj din toate seriile ale Ligii a III- a.

În urmă cu o săptămână, profitând că a avut liber în campionat, sibienii au disputat un meci amical, la Tg. Mureș, cu echipa locală ASA, ocupanta locului 13 în Liga I, terminat la egalitate, scor 1-1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

DCAPATINA

Acum 7 ani

SIBIENII DE PESTE OCEAN PRIN D.C.FELICITA TOATA ECHIPA DE FOOTBAL A SIBIULUI DELA PORTAR,PRESEDINTE,SPONSORI,PRIMARIE PENTRU REZULTATELE OBTINUTE PANA ACUM.BRAVO SIBIULE,,,,SIBIUL MERITA S-A AIBA UN FOOTBAL BUN IN DIVIZIA B SAU A. VA MULTUMIM PENTRU POSTARIILE PE INTERNET LUI STEFAN,OVIDIU SIT.S.CU MULT RESPECT D. C.
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

DCAPATINA ESTI IDIOT CU CRENGI! MAI BINE TACI!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus