Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Patru minori din Sibiu și Cisnădie, hoți de mașini

Patru minori din Sibiu și Cisnădie, hoți de mașini

Patru minori, în vârstă de 14, 15 și 16 ani, domiciliați în Sibiu și Cisnădie, sunt bănuiți că ar fi săvârșit în perioada iulie – noiembrie 2016 mai multe furturi de mașini și furturi din autoturisme, fapte rămase inițial cu autor neidentificat.

Polițiștii sibieni au identificat și reținut ieri, în urma cercetărilor desfășurate ieri,  patru minori, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

"Împotriva a doi dintre ei s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, sub suspiciunea săvârșirii a trei infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de complicitate la furt calificat și o infracțiune de furt în scop de folosință, respectiv două infracțiuni de complicitate la furt calificat. Cei doi minori vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă, " se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu remis Turnul Sfatului.

Un al treilea minor, în vârstă de 15 ani, cercetat în stare de arest preventiv în alt dosar de furt calificat, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu altă propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârșirea a 3 infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de tentativă la furt calificat.

Cel de-al patrulea minor, în vârstă de 16 ani, este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

RE ardelean 100%

Acum 7 ani

Stergete de nutela la gura! De joi aveți alt lider de partid un lider care nu are licența data mai are restanțe de pe anul doi de facultate PSD= PROȘTI GRĂMADĂ
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, înțeleptul nu spune ce știe, iar prostu' nu știe ce spune...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus