Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Avarie la o conductă în zona Zăvoi. Strada Aviaţei şi mai multe localităţi afectate

Avarie la o conductă în zona Zăvoi. Strada Aviaţei şi mai multe localităţi afectate

 „Apă Canal” Sibiu anunţă că în vederea remedierii unei avarii la conducta de transport DN 600, din apropierea străzii Zăvoi, se fac manevre de alimentare a consumatorilor din Zona Industrială Vest, magazinele Metro, Ambient, Bricomat şi Aeroportul Internaţional Sibiu, din alte reţele, cu presiune scăzută.

„Pe stradă Aviaţiei, parţial, va fi sistată furnizarea apei. De asemenea, se vor înregistra scăderi ale presiunii în localităţile Cristian, Şura Mică şi Ocna Sibiului. Menţionăm că în funcţie de consum există posibilitatea sistării furnizării apei în toate locaţiile amintite. Estimăm că intervenţia se va încheia în cursul acestei nopţi astfel încât mâine dimineaţă furnizarea să fie făcută la parametrii normali”, transmit reprezentanţii Apă Canal

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus