X
ariton

S-a dat startul autostrăzii Sibiu – Pitești. Ion Ariton: ”Am pus în programul meu electoral acest obiectiv și-l voi urmări așa cum am făcut și cu centura Sibiului” (P.E.)

Termenul de finalizare al autostrăzii Sibiu – Pitești, 2021, poate fi atins, susține senatorul ALDE, Ion Ariton. ”Este fezabil să se realizeze autostrada în acest termen. Este nevoie doar de seriozitate, iar constructorii trebuie să fie lăsați să muncească. Traseul nu este greșit, este cel normal. Orice guvern care va veni după decembrie 2016 nu mai poate schimba acest proiect. Lucrările se vor face pe tronsoane și trebuie doar urmărite stadiile fizice ale lucrării, pentru a se menține tempoul pentru anul 2021, ca termen de finalizare”, a declarat Ion Ariton.

Candidatul ALDE Sibiu la Camera Deputaților a făcut o paralelă între cum s-au desfășurat lucrările la centura ocolitoare a Sibiului și ce se poate întâmpla acum la autostrada Sibiu – Pitești. ”Am pus în programul meu electoral acest obiectiv și-l voi urmări așa cum am făcut și cu centura ocolitoare a Sibiului. Atunci lucrările erau începute, dar blocate de o bună perioadă de timp. Acest proiect nu trebuie să iasă din termenele de execuție, este extrem de important faptul că finanțarea a fost aprobată de Comisia Europeană. Așa cum a fost în cazul centurii ocolitoare, am reușit să prind în buget finanțarea pentru încheierea lucrărilor și lucrarea s-a încheiat în cele din urmă. Trebuie urmărite lucrările pe fiecare etapă”, a mai spus senatorul ALDE.

În total, autostrada va avea 123 de kilometri, iar lucrările vor fi împărțite în cinci tronsoane. În zona Poiana va fi construit un tunel de 1,7 kilometri, în zona Curtea de Argeş un tunel de 1,3 kilometri, iar în Lazaret un tunel de 1.1 kilometri, urmat imediat de un alt tunel de 300 de metri. Primele tronsoane în care urmează să înceapă lucrările sunt cele din capetele de autostradă, dinspre Sibiu şi Pitești. Lucrările sunt programate să înceapă în prima jumătate a lui 2018.

Ion Ariton este primul candidat pe lista ALDE Sibiu la alegerile din 11 decembrie, pentru Camera Deputaților.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

15 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  Lasa-ne, lasa-ne si nu ne mai aburi cu povesti nemuritoare… nu ai facut nimic pana acum pentru Sibiu asa ca este timpul sa renunti la politica si sa ne lasi in pace sa nu te mai voteaza nici dracu decat aia care au avut pana acum si au in continuare de castigat din asta ceva pentru ei si pentru tine.
  @valcea sustine PSD – este o tara libera nu ai decat sa ii sustini si sa ii puipi acolo unde nu bate soarele ca poate la voi v-au mituit cu niste cizme de cauciuc si o galeata ca sa nu va inglodati prea tare la munca campului si la adunatul legumelor dar lasati-ne pe noi astia intelectualii sa alegem pe cei care fac cu adevarat ceva pentru tara nu doar pentru ei ca veti avea si voi de castigat ca la alegeri va arunca in ochi cu niste nimicuri si apoi va plangeti de saracie si de conditii si de legile care nu va ajuta sa traiti din ceea ce munciti si asta la fiecare 4 ani v-au dus cu zaharelul si tot mai puneti botul. Pacat ca prostia nu doar ca asa poate ati simti si voi astia din valcea ca aveti lipsa la etaj de ii sustineti si votati pe ALDE si PSD

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    e-manuela

    Buna! Nenea, nu crezi ca ar trebui sa-i convingă pe cei ce
    nu-l cunosc?…”Voturile” celor ce-l “cunosc” ii sunr de
    “folos” sa între cel mult la Jilava….

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   e-manuela

   Buna! Nenea, un sincer “bravo”! Ești de-o “inteligenta” rară?!…
   Vezi ce bine-ti “iese” daca nu ești implicat emoțional?….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   .....

   Ticalosi sunt altii care si-au batut joc de tara si de oamenii ei, acest om nu a facut decat sa se chinuie sa faca ceva pentru Sibiul asta si pentru tara, sa ajute cat a putut oamenii necajiti. Ce nu a facut? Nu s-a batut cu pumnul in piept sa arate ce a facut, de asta habar nu are lumea. A crezut ca daca doar face e suficient, nu trebuie sa si trambiteze.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Aristica sustine PSD si ALDE la.. DNA

  Domnule Ariton, n-ar fi mai frumos sa va rezolvati problemele cu justitia si dupa sa cereti oamenilor sa va voteze? Sau chiar ii credeti asa prostanaci?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  politicus

  Și eu urmăresc de o viață … succesiunea anotimpurilor. Uneori cu teamă, cu atenție, cu speranță etc. Asta nu înseamnă că am vreun merit în căderea frunzelor. Ariton vorbește în somn. Ca de obicei. Și ca mulți alții…

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact