Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Vineri, 2 decembrie, zi liberă și pentru elevi

Vineri, 2 decembrie, zi liberă și pentru elevi

Vineri, 2 decembrie este zi liberă și pentru elevi, studenți și profesori, anunță reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării.

În conformitate cu decizia Guvernului României, ziua de 2 decembrie este liberă pentru toți salariații din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală, de 30 noiembrie (Sfântul Andrei) şi 1 decembrie (Ziua Națională a României).

Cursurile școlare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului școlar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituție de învățământ preuniversitar în parte.

În școlile din învățământul preuniversitar privat, hotârârea de a acorda această zi liberă aparține conducerilor acestor unități de învățământ.

În instituțiile de învățământ superior activitățile didactice vor fi recuperate în cursul semestrului I.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, iată încă o initiativa lăudabila...Nici nu știti cat de "stresanta" este viata acestor copilași, mai ales daca părinții acestora sunt, ambii bugetari...Nu cred ca exista "chin"mai mare decât "obligativitatea" urmăririi talk-show-urilor TV in cazul bărbaților, si a serialelor maraton in cel al femeilor!
Raspunde

gigi duru

Acum 7 ani

De data asta ai fost la obiect! Străduiește-te în continuare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus